Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Hot Hot Heat...


Το  λοιπόν πριν ξεκινήσουμε πρέπει να παραδεκτώ ότι εν είχεν άλλο μπλόκερ που να ενθουσιάστηκεν τόσο πολλά με το παιχνίδι. Εζήλεψα τόσο πολλά που εν έπαιξα στο σίκρετ σάντα που επούζιασα τζαι είπα όπας τούτον εν το χάννω με τίποτε. Που τη χαρά μου εν αποφάσιζα να γράψω τες ερωτήσεις,ενώ ήταν απλές τζαι ευτυχώς απάντησεν μου γρήγορα ο συνεντευξιαζόμενος. Το παιδί-πλάσμα-μπλόκερ-άνθρωπο τον heatjo τελοσπάντων εδιάβαζα τον που πριν τζαι επρόσεξα πολλές φορές το μπλοκ του τζαι ήθελα πραγματικά να του κάμω τες πρώτες ερωτήσεις.(είμαι περίεργο πλάσμα). Θένξ ρε πρας που μας δινεις την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Σόου ξεκινούμεν.


1.Τέλος Εποχής? Για ποιον που? Πότε? Γιατί? Πώς σου ήρτεν? hEAT jO?

Τέλος εποχής για όλα…. Ο κόσμος που ξέραμε, ήδη αλλάζει είτε το δεις από γεωπολιτικής σκοπιάς είτε το αντικρίσεις από οικονομικής άποψης. (ομγ φοιτσιάζεις με!!!)
Τον τίτλο του μπλογκ εδυσκολεύτηκα να τον έβρω, αφού ότι είχα υπόψην, έτυχε να το βλέπω σε άλλα μπλογκ. (Τι εννοείς; Ότι είχες υπόψην, δηλαδή ήσουν μεταξύ του πατέρας είναι μόνο ένας τζαι το κόκκινος κοκκινωτού; χιχι)
Τελικά, θυμήθηκα τη «Θεογονία» του Ησίοδου και το διαχωρισμό διαφόρων εποχών (Χρυσή, Αργυρή, Χάλκινη κλπ). Αν το σκεφτείς, το κάθε τέλος εποχής, αποτελεί πάντοτε και μια νέα αρχή……(ετσι ειλικρινά τωρά πια εν η Θεογονία τζαι ποιος εν ο Ησίοδος χα??? Η μόνη χρυσή που ξέρω εν η Αυγή φακ είμαι πολλά ανιστόρητη τελικά θέλεις να κάμεις κανένα ποστάκι να μας ενημερώσεις!!! Στο τελευταίο συμφωνώ Κάθε τέλος μια αρχή )

HeatJo….. Τον τζαιρό, του mirc  τζαι της dial-up γραμμής, (χεχε θυμάσαι τζήντον ήχο που έκαμνεν μέχρι να συνδεθεί μάνα μου ρε!!) έψαχνα να βρω ένα ψευδώνυμο. Επειραματίστηκα νακκουρίν τζαι με το όνομα μου (τι είσαι?)τζαι εφκήκεν το  HeatJo. Έθελα να βκει κάτι που να βκάλλει ζεστασιά. Κανονικά, θα έπρεπε να ήταν  HotJo, αλλά εφάνην μου πολλά στρινιάρικο!!!(λαλείται τζαι εσείς το στρινιάρικο θένξ εν είμαι μόνη μου!!! Επίσης ήταν IRC έπρεπε να εν στρινιάρικο... HotJO εννεν απλά ζεστό εν φωθκιά πυρούμενη!!) Χαχαχαχα. 
Τελικά μετά το 1996 εκάλυψε με η ταινιάρα HEAT του Μάικλ Μαν με τους Αλ Πατσίνο τζαι Ρόμπερτ Ντε Νίρο. (οκ να την βάλω στα υπόψην εν καλή? Ήντα χαζή ερώτηση Πατσίνο και Ντε νίρο!!!! Αρά εν τέλεια :) http://www.imdb.com/title/tt0113277/)

2.  Γιατί μπλοκάρεις? Ποιος εν τζείνος ο  λόγος τζαι πως σου ήρτεν... Ποια ανάγκη 
σου ικανοποιεί?

Εθκιέβαζα  για κάποια χρόνια διάφορα μπλογκς. Άλλα έγραφαν για τα προσωπικά τους, τζαι άλλα εμιλούσαν για πολιτική κλπ. Λίγες μέρες μετά την καταστροφή στο Μαρί, απόφασισα δειλά – δειλά να γράψω τζαι εγώ….. Εν μπορώ να πω ότι ικανοποιεί απόλυτα κάποια ανάγκη μου, αφού δεν εκατάφερα ακόμα να βκάλω που τη μια τα σώψυχα μου τζαι που την άλλη να ασχοληθώ σοβαρά με κάποια πράγματα που μπορεί να αξίζουν αναφοράς.(Ποτέ δεν είναι αργά. την ερώτηση εν τζαι απάντησες την όμως)

3. Με δεδομένο ότι εν τζαι γράφεις τζαι  πολλά προσωπικά πράματα, εκτός που τα ποιήματα τζαι πάλε τζαι τζείνα ένεν  τόσο πιστεύεις ότι το μπλόκ σου σε αντιπροσωπεύει? Σε ποιο βαθμό και  γιατί?

Τα ποίηματα, αν λοούνται τέθκια, εγραφτήκαν με αφορμήν κάποια γεγονότα που τη δεδομένη στιγμή εφανήκαν μου αστεία. Δαμαί ζηλεύκω τον Noni τζαι τη Raindrops. (μι τού εν η αλήθκεια τζίνος ο νόνης εν πολλής εν καλά τζαι τα δικά σου όμως έχουν άξιον)

Προσωπικά πράματα δεν γράφω γιατί δυσκολεύκουμαι να τα βκάλω ούλλα στη φόρα. (μα  γιατί άραγε;) Φυσικά αναρτώ τζαι πράματα που άλλα μπλογκ (με αναφορά στην πηγή) , που μου αρέσκουν τζαι θέλω να τα δκιαβάσει τζαι άλλος κόσμος. (αχα εν ωραία άμα είναι ανδιαφέροντα)
‘Ατομα που με γνωρίζουν από κοντά, ξέρουν ότι είμαι ανοικτό βιβλίο. (είσαι?) Χμμμ, άρα στην ουσία τζείνα που γράφω ή αναπαράγω στο μπλογκ μου  αντιπροσωπεύκουν με που τη μια,  αλλά αναδεικνύουν μόνο  ένα μικρό μέρος της προσωπικότητας μου που την άλλην. (χμ....)


4. Ποιος ξέρει ότι μπλοκάρεις τζαι  γιατί?

Βασικά ξέρουν το 3-4 άτομα, φίλοι, αλλά αμφιβάλλω αν με θκιαβάζει κανένας. Είπα τους το τότε που έκαμα το ποστ με τη γοητεία της πουλλούς (αναπαραγωγή που το περιοδικό Σελίδες).  Τότε, επερίμενεν τζαι μια φίλη μας να γεννήσει τον γιο, τζαι ο υποψήφιος πατέρας, σαν τίπικαλ Κυπραίος, ενόμιζε πως ο γιος του εννα γενηθεί με δκυο μέτρα πουλλού. Έτσι εσυνάφερα το σε άλλο κοινό μας φίλο  για να τον πειράξουμε. (εδιάβασα το ναι!!! Τζαι ναι α!!! Εν 2 μέτρα!!! )

5. Τι σε έφερε δαμέ που είσαι τωρά? Ποια  εμπειρεία, βιβλίο,ταινία, ή ότι να 
είναι που σου άλλαξε του νού τη ρότα...

Δαμέ που είμαι τωρά, εφέραν με οι δικές μου επιιλογές. Θεωρώ ότι η ζωή μας είναι ένα μεγάλο θεματικό πάρκο. Μπροστά σου υπάρχουν πολλές επιλογές τζαι εσύ προχωράς τζαι κάμνεις τες δικές σου.
Χμμμμ, να ξεκαθαρίσω ότι εν τόση η τρικυμία του μυαλού μου, που η ρότα μου εν αλλάσσει εύκολα (κάτι μου λαλεί ότι είσαι ποιητής!) χμμμ εμμμ σόου νότττ!!!

Εμπειρία
Το ποκούππισμα του αυτοκινήτου μου την πρωτοχρονιά του 2008. Εν κάτι  που εν θα το ξιάσω ποττέ, αφού ώρες ώρες γυροφέρνει μες το μυαλό μου. Τζείντο ποκκούπισμα κάπου άλλαξε τες προτεραιότητες μου τζαι έκαμεν με κάτι χιλιάδες φτωχότερο. (Άποψή μου έκαμεν σε χιλιάδες πλουσιότερο αν όντως εκατάλαβες το πιο κάτω που λαλείς)
Τζείνο που έμαθα όμως εναι ότι η  ζωή εν πιο σημαντική που τα παλιοσίδερα.

Βιβλίο
Όσες φορές τζαι να δκιαβάσω το διήγημα του Α. Σαμαράκη «Ζητείται Ελπίς» ή το «Ένα Παιδί μετράει τα Άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη, πάντα εν να δω κάτι που μου ξέφυγε την προηγούμενη φορά τζαι να δώκω μια διαφορετική ερμηνεία. Μπορώ να πω ότι τούντα βιβλία κρύβκουν μέσα τους ένα θησαυρό. Σωστός!

Ταινία
Εν μου άλλαξαν τη ρώτα, αλλά τα φώτα. Αγαπώ κάποιες ταινίες, οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν τζαι παρακμιακές που κάποιους…..  ΗΕΑΤ, Die Hard, Six Sense, The Island, εν ταινίες αγαπημένες. Φυσικά αν δουν 300 άτομα την ίδια ταινία, ο καθένας έννα εστιάσει σε διαφορετικά σημεία. Χμ...


Και η μεγάλη αποκάλυψη……
Τη ρότα μου (όϊ την τρόϊκα μου, που εν της μόδας)  άλλαξεν την  η γνωριμία μου με την Πρασινάδα τζαι άλλους αγαπημένους μπλόγκερς. Τζείνο που διαπίστωσα τζαι που κοντά είναι ότι ούλλα τα παιδκιά εν αξιαγάπητα τζαι πολλά ωραία τυπούθκια. 
Α, τζαι στο trivial pursuit, μεν τολμήσετε να έσιετε αντίπαλο Πρασινάδα τζαι Ράνια.
Good to Know!!! Πτου επάτησα το εν αλλάσσει είμαι με την Πρας τζαι την Ράνια!!!

6.   Favourite ice cream!!!!

Ενηξέρω αν μιλάς για μάρκα. Έτσι τζαι αλλιώς ότι παγωτό τζαι αν έβρω ομπρός μου εννα το καταβροχθίσω. Τώρα, αν μιλούμε για γεύσεις αρέσκει μου η σοκολάτα, φράουλα, μαστίχα. Εν τζαι βκάλλω τζαι σκάρτο…..
Η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα παγωτό, ήταν παγωτό με διάφορες γεύσεις σε οικογενειακή συσκευασία, από τα αρτοζαχαροπλαστεία ΕΡΜΗΣ στη Λεμεσό.
Σε συνδυασμό με τα λάβα κέϊκς που μας εδώκαν,  εκάμαμεν την αμπέλι.
Τρέχουν τα σάλια μου εν μπορώ καν να το σχολιάσσσωωω!!!

7. Συμπλήρωσε τις παρακάτω προτάσεις
     όταν οδηγώ ακούω κανάλι έξι,  γιατί μου αρέσουν οι εκπομπές του και θεωρώ ότι ξεφεύγει από τα τετριμμένα., Ειδικά η  εκπομπή του  Κωνσταντίνου Καρεμφύλλη είναι πολυαγαπημένη. (οκ να το διαφημίσουμε Κανάλι Έξι παίδες το προτείνει  και ο Heat!!!)
     πριν κοιμηθώ, συνήθως δκιαβάζω εφημερίδες  ή ασχολούμαι με το ίντερνετ με αποτέλεσμα να μετατρέπομαι σε κάτι μεταξύ βρυκόλακα και ζόμπι. Χμ...
      Λατρεύω τους γονείς μου (ξέρω το ότι εννα ακουστεί κλισιέ τζαι να με βκάλλετε μαμμόθρεφτο, αλλά εν με κόφτει) χεχε εν να κάμεις club μαζί με τον μαμμόθρεφτο της γρούτας εν πειράζει  φτάνει να θυμάσαι να τους το λες που και που, ιδιαίτερα πριν να είναι πλέον αργά.
      Σιχαίνομαι το ψέμα, ειδικά στις περιπτώσεις που ανθρώπους, που εν τους υπολόγιζα(τι εννοείς εν τους υπολόγιζες.. χεχε έχει ανθρώπους δηλαδη που εν λεν ψέματα?) είμαι πελλονευρικός τζαι σπάζω πράματα, για να μεν σπάσω κανενού την κκελλέν του!!!     (εσύ όι εγώ!!) (να το κοιτάξεις τούτο !!!)
όταν όλα πάνε στραβά, νευριάζω τζαι κάποιες φορές σπάζω πράματα (ευκαιρία για ανανέωση )

(τελικά δκυο απαντήσεις εν παρόμοιες…..νεύρα, νεύρα πολλά, έσει το η εφτομάδα μου τα γέρημα…….το φελέκκι μου μέσα) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΕΚΚΙΙΙΙΙ????

Οhhhh Heatjo να ομολογήσω ότι πολλά που όσα είπες δεν τα ήξερα μιας και δεν είσαι πολλά του προσωπικού. Εν ωραία που σε γνώρισα καλλύτερα. Τζαι θένξ πρας που μας διάς έτσι ευκαιρίες. Τζείντα νευράκια να τα κοιτάξεις τσας τζαι εν να είμαστεν μια χαρά.
Θενξ!!!!

22 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα κατα τα αλλα εγραφεν στο Twitter εχτες οτι εν πολλά καλός ντεντέκτιβ....ετα τα τεκμήρια οτι ενομιζε οτι ήσουν ο Νόνης!!! χαχαχαχα

    Χαιρομαι πααααρα πολλλα που εσυμμετείχες Μισιρλούδα τζαι που επέρασες καλα!!!

    Τζαι με τουτα ουλλα εν θα βρισκουν ατομο για την ομάδα τους στο τρίβιαλ....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιμένω ότι είμαι καλός ντεντέκτιβ! Ανακατεύθυνα τες έρευνες μου εχτές, με τα νέα στοιχεία που είχα τζαι κατέληξα στη Μισιρλού! :)))

      Διαγραφή
    2. nai?πως και? αναρτησεν ο nonis την δική του α τζαι αποκλείστηκεν!!!
      ;)

      Διαγραφή
    3. Με τη συνέντευξη σου στη Μάνα, είδα το MiSiRLoU τζαι εσυνδύασα το με το hEATjO!!! :)

      Διαγραφή
  2. η αλήθκεια έτσι ωραίες ερωτήσεις εν τες εσκέφτηκα καν για τον δικό μου Πίκο Απίκκο... :)

    @ HeatJo
    ευχαριστώ ρε φίλε για την αναφορά, εκτιμώ το ιδιαίτερα... :)
    τζαι γω ζηλεύκω τον Τ.Τ. για τζίνα που γράφει, τζαι άλλους πολλούς, τζαι πάει λέγοντας...

    υ.γ. τζαι όι, εγώ ενά μαι με τους αδύνατους... γιατί τζαι μεις δικαιούμαστεν μιαν στον ήλιο μοίρα ρε παιδί μου... :ρ
    υ.γ.2 αν το δεις τζαι που την άλλη, επειδή εμείς σίουρα ενά χάσουμε εν έχουμε άγχος, ενώ η Πρας τζαι η Ράνια σίουρα (?) ενά αγχωθούν γιατί μπορεί να χάσουν... :ρ χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα! εν αγχωνούμαστε μάνα μου..έχουμε το! πε πε για τούντο trivial εννά πάμε να παίξουμε και εν θα κουτσιήσουμε ούτε μια ερώτηση:p

      Διαγραφή
  3. Εν πολλά δυνατή συνέντευξη α!

    (μα μόνον εγώ ερώτουν πελλάρες τελικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι τζαι πελλάρες ρε Καισί έστησες ολόκληρη επιχείρηση τζιαμέ...

      Διαγραφή
  4. Εν ωραία που μαθαίνουμε καλύτερα τους μπλογκερς. Ωραία συνέντευξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μισιρλού ευχαριστώ για τη συνέντευξη. Εχάρηκα ιδιαίτερα το κομμάτι που επροσπάθησα να εξηγήσω το όνομα του μπλογκ τζαι του HeatJo.

    Όσο για τη Θεογονία τζαι τον Ησίοδο όποτε θέλεις γράφουμε κανένα ποστ! Είχα μανία που μιτσής με τη μυθολογία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτις ρε heat.. Χαρά μου..
      γράφουμε???? τι εννοείς γράφουμε?? Εσύ υπαγορεύεισ τζαι εγώ δακτυλογραφώ έτσι γραφουμε γιατί οτιδήποτε αλλο είμαι κομπλέ..
      γράφω την μαστερική τζαι εν ένα μαρτύριο...

      Διαγραφή
  6. Ήταν όντως ενδιαφέρον. Ώστε εν πελλονευρικος ο HeatJo. Ε, καλα ρε παιδια συμβαίνει, εν να τα αφήνει πουμεσα του το πλάσμα, αφού έν τα γράφει μέσα το μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xe xe ειδες τι μαθαίνει κανείς.. Να σημειωθεί κάτω.. Να κρατοάμε τις αποστάσεις μας από τον Heat!!! :)

      Διαγραφή
  7. Α ρε HeatJo! τς τς τς τς
    Τζι εγω που νομιζα οτι σε ηξερα :Ρ

    Μισιρλουδα, πολλα καλες ερωτησεις!!! Εξισhεπασες τον καλα!
    Οϊ εσχει τοσον τζαιρο τζαι χωνεται μας κομα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας ακούσει τζαι κανένας τζαι να νομίσει ότι της Ράνιας τζαι της Πρασινάδας εν τους αρέσκει να χάννουν στο τρίβιαλ... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολλά ωραία η συνέντευξη σου misirlou και ειλικρινής οι απαντήσεις του γιάννη του βραστού (εγώ έτσι μεταφράζω το heatjo)!

    I enjoyed reading it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Κύπρο βραστός, στην Ελλάδα ζεστός.... αχ, τζαι αθθύμησες μου την πατάτα που έκαμα παλιά, να ζητήσω εν Ελλάδι, βραστό σάντουϊτς...

      Διαγραφή
    2. χαχα έθελες τοστ α!!! εν τζαι απαντησες τι είναι το φελέκκι...????

      Διαγραφή
  10. Η λέξη «φελέκι» προέρχεται απ’ το τουρκικό felek που σημαίνει τύχη, μοίρα, πεπρωμένο, ριζικό.

    Επομένως, όταν χρησιμοποιούμε τη φράση «το φελέκι μου μέσα», στην ουσία τα βάζουμε με την μοίρα μας, την κακοτυχία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή