Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Ούτε καν 12...


Σηκώνουμαι που το πρωί ξισκοπισμένη έξω είχεν έναν ήλιο λες τζαι ήταν καταμεσήμερο, ζέστη, η μέρα φωτεινή... Φακκκκκ άρκησα τζαι το πρόγραμμα ήταν να πάω που το χάραμα βιβλιοθήκη για να προλάβω.  Πατώ το τηλ να ξεκινήσει να λαλαρίζει η μουσική, τσακ 6μιση είναι ακόμα. Έλεος πλέον σε τούντη χώρα... όπως τζαι να έχει.. Αφού έκρουζεν πέτρες  είπα θα φορέσω την βρακούα μου να αερίζουμαι... Βάλω τα ρούχα μου αλλά έπιασεν με έναν κακό... Έκατσούφιασα γιατί ένιωθα 200κιλά. Μα θέλω να τα φορήσω τούτα τα ρούχα αλλά φαίνουμαι ττοφάλλα τζαι εν μου αρέσκω. Αφού εν μου αρέσκω ήνταλοις εν να καταφέρω να εν καλή η μέρα μου α? Εν να το σκέφτουμαι συνέχεια τζαι να με ταλαιπωρεί τζαι να με πιάσει το αλίμονο τζαι άμαν με πιάσει το αλίμονο σάστα τζαι γύραν. 

Εν η αλήθκεια επάσσιηνα. Είπα το ξανά. Όι πως έκαμα τζαι καμιά σπουδαία δίαιτα, είπα πως ήταν να αλλά τζιαμέ έμεινα. Παίρνω τζαι τζήντα χάπια τα ασυγχώρητα έχω τζαι κάτι προβλήματα υγείας εν τζαι ήμουν τζαι ποττέ παστή εν τζαι θέλουν τζαι πολλά. Μαζέφκουνται τα κιλά. (Σκατοδικαιολογίες)

Τωρά που το σκέφτουμαι πάντα έπαιζα το κκουλ τζαι καλά πως εν με πείραζεν πως ήμουν αφράτη αλλά εν η αλήθκεια;Κοιτάζωντας πίσω συνειδητοποιώ ότι μπορεί να μεν ήμουν στέκκα αλλά εν ήμουν ουτε νορμάλ. Ήμουν απλά αφράτη. Εν ήμουν υπέρβαρη όπως είμαι τωρά. Τζαι η μόνη φορά που με πείραζεν εν όταν μου το λέαν οι άλλοι. Τζαι ο τρόπος που μου το λέαν.

Ο πρίγκηπας όσο τζαι να με αγάπαν, όσο τζαι να με λάτρεφκε ποττέ εν εχώνεψεν ότι έτσι είμαι. Έπαιζε ρόλο τζαι το γεγονός ότι τζίνος ήταν πετσί τζαι κόκκαλο  ενώ δεν ίσχυε το ίδιο για μένα.  Ήθελεν με σένια τζαι καλά για να μπόρει να με κυκλοφορεί στους φίλους του τους ανεπρόκοπους. Με τους φίλους του τους καλούς ούλλα ήταν μια χαρά.Πάντα έκαμνεν αστεία που με πειράζαν.. Να σου στρώσω καμιά γραμμή να στρώσεις.. Ελάλεν το για αστείο και καλά αλλά ξέρω ότι κάποιες φορές εννόαν το. Να περάσω που την κόλαση γιατί εσύ θέλεις με ανορεξική.. Νόπ... Να περάσω που την κόλαση ξανά επειδή θέλω το εγώ επειδή το γουστάρω τζαι για οποιαδήποτε άλλη μαλακία αλλά όχι για τούτο. Τωρά που το θωρώ εν λίο περίεργο το σκεπτικό μου εν έχει λογική αλλά οκ.

Το μούτρο εγνώρισεν με τον τζαιρό που ήμουν στέκα. Την πρώτη φορά που με είδε μετά που τζαιρό έχασεν τα... η ατάκα του μόλις έφερεν τα μίλια του ήταν Εγίνηκες όπως την βίτσα.  Έεεε έθελεν τα τζαι μένα ο κώλος μου..  Έλυσα πας τα πετζιά μου skinny jeans, ψηλές μπότες μαύρα τζαι δερμάτινο να κατεβαίνω που την μοτόρα, να φκάλω το κράνος τζαι να ανεμίζει ο θούπος .. Ναι ήταν μοναδική τζείνη μέρα αν ήταν σκηνή που ταινία ήταν να έχει τζαι έλεος. ΕΕΕ ήμουν size10 να μεν με κυκλοφορήσω;  Εν τζαι ήμουν έτσι παστή ούτε τον καιρό που ήμουν 10 χρονών αλόπως...Ο ίδιος πάντα είχεν κόμπλεξ με το βάρος τους τζαι άρεσκεν μου. Απολάμβανα τον μια ζωή να κάμνει δίαιτα.. μιλούμεν δίαιτες όι αστεία πράματα...  Τζαι τζιαμέ που άρκεψα τζαι έβαλλα κιλά απολάμβανεν το... Λες τζαι εν είχα χέρια να κρατά τζαι κρατά, ότι έρεμπεν έπιανεν το αλλά με ένα γλυκό τρόπο τζαι ας έχει το πιο αυστηρό πρόσωπο.. 

Η γιαγιά μου που η ειλικρίνεια είναι το χαρακτηριστικό της εν να μου πει με τρόπο πως έβαλα κιλά. Μια χρονιά λαλέι μου: Αν θέλεις μπορούμε να μιλούμε πιο συχνά στο τηλέφωνο αν θέλεις να μιλήσεις κάπου. Εν να σε κάμει να δείχνεις πιο ωραία μες τες φουστούες σου.  (μα είδες ήντα ωραία το έθεσε.. σταμάτα να ξεσπάς πάς το φαί τζαι μίλα μου αλλά πιο γλυκό)

Για τη μαμ μου πάντα εν να είμαι αφράτη αλλά οκ τζαι ττοφάλλα να γινώ αμφισβητώ αν θα μου πει το οτιδήποτε.. άτε καλά να σχολιάσει τσας...  ε λέει το τζαι το τραγούδι αρνάκι άσπρο και παχύ της ΜΑΝΑΣ του καμάρι.. Ντόιγκ!!!

Ο φάδερ, ο μοναδικός φάδερ μόλις με δει τζαι ξεπεράσω το όρια μου.. Τούτο σημαίνει να είμαι γεμάτο size12 τζαι να ξισσιηλώ, εν να μου πει ε εν νομίζεις ότι έβαλες κιλά να κόψουμεν λίο το φαί... Συνήθως καθώς το λαλεί τζείζει τζαι της τζοιλιάς του τζαι λαλεί το τζαι για τους 2 μας... Την ώρα πάντα που τρώμε...

Η σιστα καλά πάντα εν να πει εβάλαμεν κιλά.. Εν να πει τον καλό την το λόο άμα χάσω κανένα. Αλλά εν πολλά ευαίσθητο μωρό τζαι εν θα σου το πει στα ίσια, ούτε πουγυριστά. εν να καταλάβει ότι ξεσπάς πας το φαί τζαι εν θα ξέρει πως να το χειριστεί εν να περιμένει την κατάλληλη στιγμή να σου μιλήσει για να μεν σε πληγώσει τζαι ώστι να έρτει τζείνη η στιγμή που το αναβάλλει συνέχεια εσύ μπορέι να χάσεις τζαι 10 κιλά. 

Τζαι γω πως το θωρώ σήμερα το θέμα.. Έφκαλα τα ρούχα που με κάμναν τζαι ένιωθα ττοφάλλα. Εβαλα άλλα που με κάμναν τζαι ένιωθα ττοφφάλλα παρά κάτι  επαραδέκτηκα ότι έβαλα κιλά τζαι τούτο ούλλο που παιρνώ εν μου κάμνει καθόλου καλό τζαι να σταματήσω να ξεσπώ τζιαμέ γιατί το φαί εν μου λύνει τα προβλήματά μου αντιθέτως πολλινίσκει μου τα. Εσουβάτισα τη μούρη μου για να με κάμω να νιώσω καλύττερα. Έβαλλα πεντακόσια κιλά άρωμα για να σταματήσω να το σκέφτουμαι. Ε άμαν μυρίζω ωραία εν μπορώ να κάμνω αρνητικές σκέψεις τζαι είπα στον εαυτό μου μισιρλούα μου, παστή εν ήσουν ποττέ χώνεψε το μάνα μου. Τούντη στιγμή όμως για το ύψος σου τζαι το σωματότυπό σου το βάρος σου εν πάει καλά. Σόου κόψε κάτι κόρη μου.  

Μπαί δε γουέι ενύχτωσε ούλλη μέρα του Θεού ενεσταμάτησε να φυσά ο πελλοαέρας , ο ήλιος επήεν τζαι χάθηκεν έχει που η ώρα δέκα άτε 11 το πολλύν τζαι ναι νιώθω πολλά ωραία μες τούντα ρούχα τζαι εν πειράζει που έννεν  ούτε καν size 12. 

3 σχόλια:

 1. Καταλάβω σε....η δική μου ιστορία καπως παραλληλη με την δική σου...Εβαλα κιλά εχασα τα εγινα στεκα (στεκα = 66 κιλα που πανω μου φαινουμαι οντως στεκα) τζαι μετα εξαναβαλα τα πισω σιγά σιγα σε 3 χρονια. Τα χριστουγεννα που επεράσαν εφτασα τα πιο ψηλα κιλα εβερ. Τωρα εχασα 7.5 τζαι εμαγγοσα αλλα νοιωθω πολλά καλυτερα παρα τα χριστουγεννα. Για να χάσω αλλα πρεπει μαλλον να αρχισω γυμναστικη γιατι ετριανταρίσαμεν τζιολας τζαι ο μεταβολισμος εγινε ακομα πιο αργος.

  Ο παπας μου λαλει ακριβως το ιδιο με τον δικο σου. Η μαμα μου μουρμουρα βεβαια....εγω εχω δεχτει οτι μάλλον ποτε εν θα ειμαι παστη...παντα θα ειμαι απο αφρατη ως παχουλη. Απλα εβαλα ενα οριο στον εαυτο μου που εν θελω να ξεπεράσω γιατι εν νοιωθω καλα εγω μετα.

  Τωρα πλεον εν νοιωθω πιεσμενη ομως που τον περιγυρω οπως παλια....τούτη ειμαι πως να το καμουμε. Απλά ζω σε λαθος εποχη. Στην αναγέννηση θα ειχα γκραντε σουξέ γιατι εν ετσι ο σωματότυπος μου.

  Επολλολόισα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. νευριάζω

  σε όποιον ασχολείται κακεντρεχώς με την εμφάνισή σου, να του απαντάς "ούτε εγώ σε θεωρώ πρότυπο καλλιγραμμίας και ομορφιάς, αλλά εν εσκέφτηκα ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει η γνώμη μου".

  οι ειδικοί λαλούν να τους λες "thanks for the input".

  προσωπικά, αναλόγως κάβλας, μπορεί τζιαι να ελάλουν, "εν excess brain, unlike you όπου προφανώς ο εγκέφαλός σου χωρεί μια χαρά μες τη κκελλέ σου"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειπες το τζι εσυ! Η παχυσαρκια προσθετει σου προβληματα... Αν τζαι διας μου την εντυπωση οτι μαλλον υπερβαλλεις οταν μιλας για... παχυσαρκια.

  Επισης, για τους κακεντρεχεις σχολιαστες του βαρους σου, συμφωνω απολυτα με την Sike ;)

  Να πω τζι εγω ομως τον καημο μου... που ειμαι σαν το θκιαρτοσανιο με... τζοιλια :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή