Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Το χάνει το κορμί ο πατριώτης...


Τι θεωρεί ρομαντικό ο καθένας εν διαφορετικό. Το ότι εν είμαι τέρας συναισθημάτων και ιδιαίτερα τέρας συναισθηματισμών εν σημαίνει εν ότι έχω έτσι στιγμές. Έτυχε τζαι είχαμε με την σιστα μιαν τεράστια συζήτηση γύρω που το θέμα. Έχει τζαι τζείνη τα γκομενικά της άλλη φάση... εμαλλώσαν άσχημα με το παιδί τζαι υποψιάζουμαι ότι περιμένει κάτι ρομαντικό να συμβεί για να τα ξανάβρουν...

Εκατάλαβά το γιατί ανέλυεν μου την ιστορία του «Σαγαπώ συγγνώμη..». Ε ναι εν το ήβρα καθόλου ρομαντικό το στόρυ αν τζαι έζησα το.Ειρήνη επήλθε στη σχέση με το πρίγκηπα αλλά όι επειδή εκτίμησα την πράξη καθεαυτή. Εν ήταν δική του ιδέα σίουρα (εν πολλά ρομαντικό πλάσμα αμαν εν ο εαυτός του αλλά όι τζείνη τη φορά) Εκτίμησα το γεγονός ότι έκατσε με τους συγκάτοικούς του , εσκέφτηκεν το, αναλογίστηκε,επροβληματίστηκε,εκοίταξεν μέσα του τζαι αποφάσισε να βάλει στο πλαι όσα έγιναν τζαι να κάμει κάτι για το εμείς. Φυσικά το εμείς σπάνια το εσκέφτετουν ουσιαστικά,  αλλά ήταν ωραία άμαν το εσκέφτετουν.  Εν ήταν το γεγονός ότι εταξίδευκεν ούλλη νύχτα , ούτε ότι εγραψεν το να το θωρούν ούλλοι, που για μένα ήταν απλά μια πράξη απόγνωσης εν ήταν ρομαντικό. Εφοάτουν να μεν χάσει τη σιουρκά του, τζαι όι εμένα .Φυσικά ξυπνάς τζαι ο απέναντι τοίχος να σου λαλεί τζαι σένα τζαι ούλλης της γειτονιάς βοηθά τον εγωισμό σου τζαι το Κοιτάξτε αγαπά με!!! Όμγ να ξεράσω υπερφυσικούς ιπποπόταμους..... Εξέχαστηκαν ούλλα τα υπόλοιπα για λίο τζαιρό τζαι μετά στην ίδια κατάστα αλλά άτε...ταίζεις τον εγωισμό σου με ματαιοδοξία... Εν πολλά υποκριτικό.Να νομίζεις ότι μια πράξη αυτοπροβολής θα μπορέσει να σβήσει όσο κακό έκαμες.

Για την σίστα ρομαντικό εν τα ζουζούνια, οι μέλισσες, περιμένει κάτε γκράντε,  μιαν απόδειξη , επιβεβαίωση της αγάπης του παιθκιού μέσα σε απόλυτο ρομαντισμό, βόλτες στο φως του φεγγαριού, δείπνο υπό το φως των κεριών, καταστάσεις με μεγάλα λόγια, υποσχέσεις του ποττέ τζαι του πάντα, τζαι άλλες έτσι καταστάσεις που αν συνεχίσω να τες αναλύω εν να θέλω να χτυπήσω ξανά την ένεση χωρίς την ινσουλίνη. Ε είπα της τζαι γω ότι για μένα ρομαντικό εν να τρώει τα κρεμμύδια που την πίττα των σουβλακιών μου απλά επειδή την ώρα που παράγγελα εν ήξερα αν τα ήθελα ή όχι. 

Τζαι έτσι εξεκινήσαμε την έρευνα.. Τι είναι ρομαντικό για σένα...???? Οέοοοο? (οι απόψεις σας εν καλοδεχούμενες!!)Ο καθένας έχει μια διαφορετική άποψη. Τζαι εν μπορείς να ζητάς περισσότερα που έναν άνθρωπο που τζείνα που έχει να δώσει. Τζαι προπάντων όταν δεν είναι έτοιμος. Μερικοί ανθρώποι σε τούντο τομέα θέλουν τον χρόνο τους. Πολλές φορές τζείντα μικρά βήματα που κάμνει ο άλλος εν πολλά σημαντικά. 

Θέλω τζαι προσπαθώ να συμπαρασταθώ της σίστας σε τούτον ούλο που περνά αλλά εν μπορώ.  Μπορώ να είμαι ο ώμος που εν να κλάψει, μπορώ να ακούσω τα προβλήματά της, μπορώ να της έβρω τις λύσεις , να την βοηθήσω σε ότι πρόβλημα έχει αλλά άμαν εν έρωτες,ζουζούνια,ρομάντζα, ανθρώπινες σχέσεις τζαι μαλακίες ... Βρίσκω τα λίο σκούρα..2 κουβέντες που της είπα τζαι τζείνες εσκέφτηκα τες 150χιλίαδες φορές τζαι νομίζω ισοπέδωσά της τα πάντα.. 

Τζαι εν ακόμα πιο δύσκολο γιατί το παιδί της ξέρω το. Ήμασταν/είμαστε? Πολλά καλοί φίλοι. Τζαι ενώ εν πολλά ρομαντικό τζαι πολλά ντροπαλό πλάσμα, πίσω που τζείνα ούλα που θέλει να δείχνει προς τα έξω, εν θα ξεβολεφτεί όμως τζαι εν θα κάμει την έκπληξη που περιμένει η σίστα. Τζαι τούντην στιγμή τζιαμέ που βρίσκεται....Εν θέλω καν να το σκέφτουμαι.. Το χάνει το κορμί ο πατριώτης... 

 
αφού λαλώ σας.. η σίστα είδεν το τούτο τζαι έσυγκινήθηκε γιατί εν πολλά ρομαντικός τζείνος που το έγραψε τζαι φύσαν μύξες... τζαι γω το μόνο που σκέφτηκα πππιιιι τον μαλάκα πόσο σκατά τα έκαμεν.. εν η αλήθκεια να είχαμεν μια λάκτα εχτύπουν την αλύπητα... μμμμ....

5 σχόλια:

  1. Εσhεις δικαιο. Ο καθε ενας οριζει διαφορετικα τι ειναι ρομαντικο. Το μονο που μπορείς να καμεις ειναι να της συμπαρασταθεις οπως ειπες τζαι να της διας κανένα reality check μεσα μεσα για μπαλανσάρισμα.

    Y.Γ. Αν με αποκαλουσεν καποιος σοκολατάκι, θα ηταν αιτια χωρισμού πάντως! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσένα έννεν η δουλειά σου να καταλαβαίνεις ακριβώς τι νοιώθει. Απλά να είσαι τζιαμέ άμα χρειαστεί.
    Τους έρωτες μας ζούμε τους, δημιουργούμε τους τζαι καταστρέφουμε τους μόνοι μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρομαντικο εν να νιώθεις ότι εν τζιαμε ο άλλος, αφοσιωμένος χωρίς φανφάρες και show off! να σ φέρνει ένα φκιορούι που ξέρει ότι σαρέσκει παρά μιαν ανθοδέσμη. και μένα η αδερφή μου εν σαν την δική σου και ο καημενος ο ποϊφρεντ κάμνει πολλά σκληρή δουλειά αλλά he keeps her happy ftou ftou ftou. Εν ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο να τον έχεις στο τρέξιμο με μαλακίες ή να νομίζει ότι εν χρειάζετσαι να κάμνει τιποτε επδ είσαι ολιγάρκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχεις δικαιο ο καθένας εν διαφορετικά ρομαντικός τζαι αντιλαμβανεται το αλιως τζαι ζητα αλλα πράγματα.. εν να συμφωνισω τζαι με την μπεατριξ:))θεωρω το πολλά ρομαντικο να νιωθεις οτι εν τζιαμε δύπλα σου ο άλλος να σου φερνει κανένα λουλουδούιι καμια καρτούα στο άσχετο κανένα ωραίο μηνυματούιιι ατε τζαι κανένα ωραίο φαί οι συνέχεια μέσα μέσα:))
    tall girl:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μονο ρομαντικο που μπορω να σκεφτω ειναι, απλα, να σε σκεφτεται! Πριν απο σας, για σας, ενα πραμα! Ουλλα τα αλλα εν βλακειες χαϊ χουϊ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή