Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

τασώψυχαμου.com

Χμ ανοικοδομηση.. Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει ίσως το τι παιρνώ αυτή την περίοδο.
Μετά από τη φάση μελαγχολία, απελπισία, μοναξιά, άγχος, homesick, άδικη κατάρα, φυγή,καρβούνιασμα τωρά ναι είμαι στην ανοικοδόμηση. Νομίζω. Πάντως είμαι καλύτερα που πριν το μόνο σίουρο.. Το αν θα κρατήσει εν να δείξει..

Τζαι έτσι σιγά σιγά θα στήνω ξανά το είναι μου. Ποια είμαι, που πάω, έρκουμαι; θα ψυχοαναλύω δαμέσα δα τα issues μου για να τα θωρώ τζιαμέ φάτσα φόρα τζαι να τα αντικρίζω κατάφατσα ή να τα προσπερνώ ότι μπορώ κάθε φορά. Άρα τούντο μπλοκ που δαμέ τζαι να πάει θα αποκτήσει ίσως πιο προσωπικό χαρακτήρα.(λες τζαι πριν δηλαδή είχεν άλλον! έλεος).Θα πάρει μια νέα μορφή τασώψυχαμου.com :) Εν σημαίνει ότι εν θα γράφω τζαι τες συνηθισμένες μαλακίες! Αν θέλετε διαβάζετε αν δεν σας ενδιαφέρει πάλε καλά. Η άποψη όμως μερικών κάμνει μου καλό.

Τζαι ναι άρεσεν μου η Sike στο κόμμεντ της στην προηγούμενη μου ανάρτηση.. Πραγματικά έκαμεν με να σκεφτώ ότι παραλογίζουμαι, διώ βάση σε άκυρα εν λίο δύσκολο να το εξηγήσω τζαι να το γράψω κάτω.. Μπορεί να τζείνο αίσθημα που σου λαλεί κάποιος ακριβώς τζεινα που ξέρεις αλλά εν θέλεις να τα παραδεχτείς. Εδιάβασα το είπα άδε ολάν που έσσιει πόιντ η πελλή. Είπα Οκ. Ανάσα τζαι γύρισα σελίδα. 
Απλό...

Τούτη φάτσα δαμέ εν που τους καλούς τζαιρούς. Να την θωρώ ώστι να έβρω τη φόρμα μου πάλε :) 
Εν μου μοιάζει αλλά η προσπάθεια εκτιμάται... :)

6 σχόλια:

 1. χμ...
  άλλαξα γνώμη...
  εν θα σου στείλω αυκά...
  ενά σου πέψω 2 κότες... :)
  keep it up... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χμ...

  Για αρχή...

  http://www.dilbert.com/

  Έχει αρχείο που πάει πίσω πάνω απο 20 χρόνια και άρα έχεις πάνω από 8,000 να διαβάσεις...

  μετά θα πάμε σε πιo advanced τεχνικές...

  αυτά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κρατώ το τουτο "Πάντως είμαι καλύτερα που πριν το μόνο σίουρο.."
  Εμείς δαμέ θα είμαστε πάντως... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή