Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

η ζωή μου σε τάξη?

Το τελευταίο διάστημα η ζωή μου έννεν τζαι τόσο στα χάι της. Εσκέφτηκα λοιπόν να κάτσω να δω τι πάει χ τζαι να το αλλάξω.  Τζαι γράφω τα δαμε για μένα, για να μεν τα ξιάνω...

Εγεννήθηκα το 19οβδόντα τόσο. Που τζείντον τζαιρό ως το πριν 2 χρόνια περίπου ήμουν το ίδιο σκατόπλασμα. Πανέξυπνη αλλά όι τζείνη η εξυπνάδα του βιβλίου πιο πολλά κουτοπονηρκά. Ήμουν τυχερή πάντα γιατί έμαθα να χρησιμοποιώ τους ανθρώπους τζαι να παίρνω τζίνω που θέλω χωρίς να το καταλάβουν. Βλέπω, παρατηρώ, επεξεργάζουμαι τζαι ανάλογα με τον χαρακτήρα που είχα απέναντί μου αντιδρούσα ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Ήμουν πολλά καλή μαθήτρια πάντα άριστη σε ούλλα εκτός τα μαθηματικά τζαι τη φυσική βεβαια αλλά πάντα έβρισκα τον τρόπο τζαι εικοσάριζα στο τρίμηνο.Προέρχομαι από μια πολλά καλή οικογένεια με όνομα που λαλούμεν στην Κύπρο. Είμαι  η κόρη του τάδε τζαι τα στάνταρτς πρέπει να τα κρατώ ψηλά.Τούτο όμως εν με σταμάτησε όταν οι υπόλοιποι εγυρνούσαν το κεφάλι να ζω τζείνα που εν επιτρέπετουν. Αυτοκίνητα, ναρκωτικά, κακές παρέες, να σε συλλάβουν να δουν την ταυτότητα σου τζαι να σε αφήκουν να φύεις έστω τζαι αν είσαι ανήλικο έστω τζαι αν καταπατούν ένα σωρό Κώδικες τζαι νόμους.

Πάντα ήμουν εγωίστρια επάτουν επί πτωμάτων για να αποκτήσω τζήνο που ήθελα. Τζαι ήθελα πολλά πράματα. Τι με νοιάζει εμένα αν έθελες κατί ας επροσπάθας περισσότερο τζαι θα τα κατάφερνες όπως τζαι γω. Τζαι ακόμα πιστέφκω το ως τωρά αλλά με άλλες βάσεις. Πάντα ανεξάρτητη πάντα πάντα πάντα. Αλλά πάντα με κάποιον δίπλα μου.Ποττέ εν εκατάλαβα όμως πως εσφάζουνταν στην ποθκιά μου και καλά. Όμορφη δεν είμαι με καμιά δύναμη. Μπούκλες ανέμελες, μαλλιά διμμένα ασυγυριστη, άβαφτη, αφράτη τζαι ζουμερή πάντα.Φυσικά και ήμουν πάντα το επίκεντρο. Σε μια συνομιλία έπρεπε να περάσει πάντα το δικό μου γιατί φυσικά είχα δικαίο. Νταααα...Ναι έχω το. Συνήθως χειραγωγώ τους ανθρώπους τζαι χρησιμοποιώ τους όπως με βολεύκει.. Εν τζαι φταίω που εν μπορέις να αρθρώσεις λέξη. Εν τζαι φταίω που εν προσέχεις τι λες. Και φυσικά ηγετική μορφή.. Αντιδραστικό μωρό ναι.. Πορείες, Συμβούλια, Πολιτικά κόμματα, παρατάξεις, πορείες, πλακάτ.. τα πάντα.Τζαι τούτα ούλλα φυσικά οδηγήσαν με δαμέ που είμαι.. Τι αλλο να γινεί η μισιρλού..οοο τούτη δουλειά πάει σου γάντι...

Τζαι ναι 20 πιάνουν που ούλλην την Κύπρο τζαι επέρασα. Νταααα ήταν αυτονόητο τζαι μεν μου πείτε εν εχει σημασια που περνάς σε μερικες σχολές εχει διαφορά πόσο σπασματούι είσαι..όπως τζαι να έχει επήα εσπούδασα ήρτα πίσω.. ω τι χαρά εδουλεψα σε τούντην σκατοδουλειά τζαι αναθεμάτισα την ώρα τζαι τη στιγμή που επέρασα, βασικά εν τζαι πείραξεν με.. Αγαπώ τούτο που κάμνω αλλά όι να το έχω σαν δουλειά έλεος.. Υποκριτές τζαι φαντασμένοι ούλλοι τους. Ε ναι ετσίηλισεν ο τέντζερης τζαι ήβρεν το καπάζτιη έτσι ένιωσα την πρώτη μέρα. Μετά εδούλεψα για έναν τυπά, έναν απόβρασμα της κοινωνίασ που δίπλα του έμαθα πολλά.Ειρωνεία την μια μέρα έχεις τον απέναντι σου τζαι την άλλη δουλέφκεις για τζείνον ουαου.. Μέσα που τζείνα ούλλα που έκαμνεν όμως έβλεπα τον εαυτό μου. Εγνώρισα ούλλα τα αποβράσματα της περιοχής πολλοί που τζείνοι εν παιθκιά μάλαμα. Αναλόγως της μέρας κάποτε επισκέφτετουν μας η ΥΚΑΝ, η ΚΥΠ, η τροχαια, το ιμμιγκρέισον ανάλογα έχει τζαι άλλους τομείς η αστυνομία ότι τζαι αν είχε επερνούσαν να μας δουν. Α τζαι το ΦΠΑ μεν το ξεχνούμεν. Άχρηστοι γαμώτο εν καταφέρνουν να τον πιαν για τζείνα που πρέπει τζαι εν να τον πιαν για φοροδιαφυγή (θωρούν πολλές ταινίες λαλώ αλλά άτε) χεχε είχεν φορά που επαρακολουθούσαν μίσσιη μου τα γραφεία τζαι ήταν απέναντι μες ενα αυτοκίνητο τζαι ξεροσταλιάζαν επεριμέναν τον μαστρο. undercover τζαι πράσινα άλογα.. έκαμνα τους φραπέ των καημένων σκάτα undercover αλλά άτε..

Ε που τούντην ιστορία επροηγήθηκε ο χωρισμός με τον πρίγκηπα τζαι έτσι μετά που τούτο ερωτεύτηκα κάθε αστυνομικό που ερκετουν.πρέπει να επία με την μιση αστυνομική δύναμη Αμμοχώστου άνετα.. Γιαπ τίπικαλ φρεσκοχωρισμένη πίνεις, καπνίζεις κάμνεις μαλακίες γιατί έχασες να μεν πω ήντα που έχασες ένιγουέι.. 

Τζαι είμαι σήμερα δαχαμέ. Τζαι διερωτούμαι αν άλλαξα. τζαι γιατί. Ευτυχώς εν είμαι τόσο εγωίστρια... Νομίζω ότι επληγώθηκα τόσο πολλά που έχασα τον πρίγκηπα τζαι που όσα μου έκαμεν που ήρτεν η ζωή μου άνω κάτω.. Εξάλλου σιγά να μεν επιάνουμουν ποττέ κορόιδο αλλα΄να τα ελούθηκα τα...Εγνώρισα το μούτρο τζαι εσυμπεριφέρτηκεν μου τόσο σκάρτα τζαι γω επια τζαι ερωτεύτηκα τον . Ούτε ξέρω το γιατί . Υπο κανονικάς συνθηκας δεν θα γύριζα να τον φτύσω αλλά άτε. Άμαν σε φτύνουν κολλάς. Πόσο μάλλον άμαν είσαι συνηθισμένος να έχεις την προσοχή στραμμένη πάνω σου.

Είμαι σε μιαν άλλη χώρα τζαι κάμνω κάτι που εν ήταν ουσιαστικά επιλογή μου. Δεν θέλω να ακολουθήσω με τίποτα το επάγγελμά μου.Μπαίνουν μου ιδέες να δώκω για αστυνομική ακαδημιά. Γουότ? εν καλή δουλειά, κυβερνητικός για πάντα, έχει άξιον εν θα βαρεθώ.. (Να πέσει φωθκιά να με κάψει να τρίζουν τα κόκκαλα του Στάλιν που εφκήκαν που το στόμα μου έτσι κουβέντες αλλά άι φιτ δε πρόφαιλ.. νο φάμιλι, κκικ ασ τύπισσα, φαμίλιαρ γουιθ ντράγκσ αντ γκανς) αλλά τζαι αν ειμαι τυχερή τζαι αν εχει θέσεις τζαι αν τα καταφερω γιατί πρόστιμα εν κοφκω μόνον η υκαν με ενδιαφερει.

Μα εν ξέρω τι θέλω που τη ζωή μου ειλικρινά... Τούτα ούλλα έν τα είχα μες τα σχέδια μου.. όι πως είχα ποττέ σχέδια αλλά εν ήταν μες τες προοπτικές μου. Πάντα ήταν δεδομένο για τη μισιρλού ότι θα γινεί τούτο.. ήμουν γεννημένη για τούντη δουλειά.Ένιγουέι το πιο κακό που όυλλα έιναι ότι εμαλάθκιανα. Πρέπει να ήμουν που τα πιο κυνικά τζαι κατσιάρικα πλάσματα που υπήρχαν.Τζαι τωρά κλαίω με το παραμικρόν, σκέφτουμαι τους άλλους.. ένιωσα αισθήματα που έν ήξερα καν ότι υπήρχαν.. έλεος.. Τζαι επειδή τούτα ούλλα εν πράματα ποτζεί τζαι ποδά τζαι επειδή πρέπει να βάλω τη ζωή μου σε τάξη..

Που τα σήμερα ΒΑΖΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΑΞΗ ΑΚΟΥΣ?
τζαι γράφω το δαμέ για να το θωρώ τζαι να μεν το ξιάνω.. Τζαι άμαν το αναρτήσω εν ξέρω να το σβήσω για αυτό.. Βρίσκω το δαμέ κάθε φορά που παραστρατώ τζαι φέρνω τα μίλια μου.Βρίσκω  τον παλιό καλό μου εαυτό γιατί εννεν τζαιρός να μαλαθκιάνω τζαι σταματώ να ανησυχώ τι θα γίνει παρακάτω. Γράφω την αχαρακτήριστην την πτυχιακή τζαι ωσ τζιαμε. Τα άλλα εν να ερτουν μόνα τους μάσσιαλά έχω επιλογές αρκετές.
Βάλε ρε μισιρλού τη ζωή σου γαμώτο σε τάξη τζαι άφηστα υπολοιπα σε αταξία μάνα μου..
Αυτά...

13 σχόλια:

 1. Ενα που τα πιο ειλικρινή ποστ που εθκιεβασα ποτε. Ξερεις τι εκαταλαβα εγω. Οτι εσhεις το γνώθι σ'εαυτόν τζαι λαλεις τα ετσι ωμα τζαι ανοιχτα που σημαινει αποδεκτηκες τα. Εγω ειμαι το ακρως αντιθετο που σενα. Η πιο μεγάλη παρανομια που εκαμα ενα ενα U-turn σε δρομο που απαγορευετουν.Τζαι τουτο εν το ωραιο τον μπλογκς. Σου ευχομαι να εβρεις τζεινο που πραγματικά θελεις τζαι που θα νοιωθεις οτι μεσα σε τουτο το επαγγελμα εισαι εσυ τζαι μπορεις να προσφέρεις οσα θελεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πραγματική εξομολόγηση... Μακάρι να τα καταφέρεις τζαι να παν ολα οπως τα θέλεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. dude, you are an outlaw... cool.... :p χαχαχα

  ενά ευχηθώ μόνο να έβρεις τζίνο το άτομο που να σε βοηθήσει να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη, που να κολλήσεις ούλα τα κομμάθκια τζαι να συμπληρωθεί το puzzle... κάπως έτσι τελοσπάντων...

  αν δεις τζαι εν φκαίνει η ευχή (παρότι Σαββατογεννημένος), πε μου να σου πέψω αυκά... :ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. mate.. not cool at all..
   hehe puzzle ha..laleis.. en polla ta kommatouthia j en j eimai kali sta puzzle en poliploka j en ta pao kala me etsi katastaseis :)
   Esi pepse ta auka gia na eimasten panta mesa..
   Savvatogennimenos ha...

   Διαγραφή
 4. Κορη φτυσε τον τζι εσυ τον πριγκιπα τζαι προχωρα με την ζωη σου... Τα καλα επονται... Προχωρα μπροστα τζαι θωρε πισω σου μονον αμαν εσχεις απορια...

  Η κοινωνια εσχει αναγκη που ευθυτητα τζι αμεσοτητα τζι εσυ διαθετεις μεγαλα αποθεματα!

  ΧΧΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αλήθκεια μου η μαύρη εν εκατάλαβα τι λαλείς: παλιός καλός εαυτός εν ο κυνικός, κατζιάρης, εκμεταλλευτής, μπλεμένος; Το παραστράτημα σου εν το μαλαθκιάνισμα; Ώσπου μπαίνει η τάξη τζιαι από που ξεκινά η αταξία;

  Όπως τζιαι νάshει, "You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on". (tupac shakur)

  Αν και "Chaos often breeds life, when order breeds habit."

  μουαχαχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ε αλλάσει το πλάσμα..το scary ήταν να ήσουν η ιδία πάντα. κάποτε αλλάζει και γίνεται καλύτερο και κάποτε χειρότερο. its up to you να ξέρεις which is which..

  πολλά ωραίο το post σου σε μερικά parts I could see myself..
  να αλλάξεις και να κάνεις αυτό που είναι το πιο καλό για σένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή