Τρίτη 3 Μαΐου 2011

τι εννοείς?

          χα! Ήρτεν ο πρίγκηπας Κύπρο! (πρίγκηπας είναι ο εχ, ήμασταν μαζί από μικρά και κατά τα Κυπριακά δεδομένα έπρεπε να παντρευτούμε, να κάνουμε μαζί παιδιά και να ζήσουμε ευτυχισμένοι..) έτσι ήταν τζαι μας τα σχέδια μας μεν νομίζεις αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο ένιγουει εκαταλάβατε... ήρτεν που λέτε... Με τον πρίγκηπα παρόλο που χωρίσαμε κρατάμε μια πολιτισμένη σχέση.. φιλική.. Ε σαν να τζαι παραξηλώσαμεν το όμως τζαι κάτι εν πάει καλά. 
πρίγκηπας: Ξέρω το ότι εν με ξεπέρασες ακόμα αλλά θέλω να προχωρήσεις τζαι εσύ στη ζωή σου.
μισιρλού: ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?
πριγκηπας: Θέλω να σταματήσεις να με σκέφτεσαι τζαι να κάμεις τζαι εσύ μια σχέση όπως έχω τζαι εγώ. Να προχωρήσεις μπροστά Να φτιάξεις τη ζωή σου.
Μισιρλού: Ρε μα περιπαίζεις με ειλικρινά? 
πρίγκηπας: Εν γίνετε να βρισκόμαστε πλέον ,για να μπόρεις να κάμεις τζαι εσύ μια σχέση. Ξέρω επροσπάθησες αλλά εν σου έφκηκε τζίνο που ήθελες....
Τζαι συνεχίζει τζαι μιλά τζαι κοιτάζω απορημένη.. Τωρά σοβαρομιλά? μιλά. βλέπω τα χείλη του να κινούνται ειλικρινά αλλά εν τζαι ακούω.. Σε κάποια φάση ακούω τη λέξη facebook τζαι status.. Δώκε βάση μισιρλού τζαι έρκετε η μαλακία.. Πρίσσσσσειιι τού τα  η κοπέλα του να βάλει ότι εν σε σχέση τάχα τζαι τζίνος εν θέλει τζαι φταίω του εγώ που εν βάλλω single... Χα ! Τωρά έχασα τα τέλεια.. Σοβαρομιλάς? Αρέσκει μου να βλέπω ζευγάρια που εν μαζί χρόνια τζαι βάλλουν ότι εν σε σχέση, αν και δεν το έκανα ποτέ. Θεωρώ το παιδιάστικο να χωρίζουν τζαι να το κάμνουν αμέσως αλλαγή στο φατσοδεύτερο. Εν θέλω να γράψω κάτι. Έν έχω κάτι να δηλώσω. Έννεν ούτε του στυλ μου ούτε μπορώ να το κάνω. Μα σοβαρομιλάς να βάλω single? Zητάς μου έμμεσα να κάμω κάτι που εν θέλω τζαι ξέρεις με.. Τζαι η φάση είναι λέω σου το γιατί αγαπώ σε τζαι θέλω να το αλλάξεις πριν βάλει η κοπέλλα μου ότι έχουμε σχέση. Με γεια σας με χαρά σας ειλικρινά, μεν με βάλλετε να καμνω πράματα που εν θέλω, 200 χρόνια μαζί γαμώτο ξέρεις τι πιστεύω. Εν πρόκειται να βάλω ότι είμαι ελεύθερη τζαι ότι γυρεύκουμαι. Τζαι εν πρόκειται να φκω να φωνάζω ότι φκαινω με τον ταδε ...
         Εν σε καταλάβω ειλικρινά... ύστερα που ανάψαν τα αίματα όμως εκατάλαβα σε καλά..  ένιωσα τη μοναξιά σου ... Αν εσύ σκοτώνεις την όμως με τα εφήμερα που σου έγιναν και μόνιμα δεν φταίω γω .... φτάνει να γεμίζω την δική μου με φίλους-αδέλφια, με δεσμούς ζωής, με στιγμές και χαμόγελα.. :)


6 σχόλια:

  1. Πολλά γελοία απαίτηση! Πάρα πολλά!
    Άμπα τζαι αλλάξεις το α!!!!!! Να μάθουν! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τελευταία πρόταση τα είπες όλα. Όλα όσα θέλω να πω κι εγώ. Ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. men gelas mathitoudi mou giati en gia klamata pou eimasteeeee!!!!!
    re moonlight eilikrina evalen me se skepseis... les j eimasten j oi 3 stin idia sxesi gmt eleos!!!
    ...parakalo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σόρρυ που είμαι άσχετος και εν κολλώ στην ούλλη φάση αλλά έτσι ειλικρινά έχω το απορία. Είμαι τζαι εγώ της γενιάς του πόστ, του τουήτ τζαι του στάτους, γενικά του social networking. Εν μπορώ όμως να καταλάβω πως εκαταντήσαμε έτσι; Εν σάμπως τζαι η τεχνολογία κατευθύνετουν ίσχια και τα τελευταία χρόνια, λόγω του ότι ήβραν τρόπο τζαι επωρώσαν τον κόσμο με τούτα τα πράματα έπιαε τα καντουνούθκια τζαι εχάθηκε. Τζαι παραπάνω που ούλλα φταίμε εμείς που έχουμε ούλλοι φατσοβιβλίο τουήτερ κτλ για να δημιουργούμε με ευκολία καταστάσεις ενώ εν υπάρχουν. Στο κάτω κάτω αγαπημένη ασχολία του Κυπραίου εν το ντράμα.

    Όπως και να'χει, κάμε ότι θέλεις τζαι άϊστους να φακκούν.

    Αναι τζαι θέλω το τζετπακ που μου υποσχέθηκαν ότι εννάχα ως τωρά αντί το στάτους τζαι το τουήτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. polla panikos. emena giati en mou symvainoun etsi teleia ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή