Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Να πάτε με βάρκα.......

c.a = Η βαλίτσα σας είναι 35 κιλά.Μέχρι 32 μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Παρακαλώ αφαιρέστε 3 κιλά.
sis = οκ! Να πληρώσω το υπέρβαρο έν έχει πρόβλημα.
c.a = όχι κυρία μου δεν καταλάβατε!Ο ιμάντας μας μέχρι 32 κιλά μπορεί να περάσει.
sis = οκ! κανένα πρόβλημα! αλλά να ξέρετε σας πήρα τηλέφωνο όταν ετοίμαζα βαλίτσες και ο κύριος εξυπηρετούλης μου είπε ότι μπορώ να μεταφέρω 35 κιλά ως φοιτήτρια που είμαι.
c.a = κυρία μου, παρακαλώ αφαιρέστε τώρα 3 κιλά από τη βαλίτσα σας. 
sis = οκ! έχετε κάποιο ειδικό χώρο? να πάω κάπου? πού πάει ο κόσμος για μια τέτοια δουλειά?
c.a = εεεεε , απλά μετακινηθείτε πιο πίσω τζαι μεταφέρετε 3 κιλά που την μια βαλίτσα στην άλλη. 

            Ως δαμέ μια χαρά, ούλλα ωραία και καλά. Η μισιρλού ακούει τζαι σκέφτεται που μέσα της. Ρε σάιπρους έαργουέις ήντα σας επεθύμησα γαμώτο μου. Να με βάλλεις να φκάλλω μες τη μέση του αεροδρομίου 3 κιλά που τη μια βαλίτσα στην άλλη!!!!

        Τζαι κάμνει τσας πίσω η σις τζαι ανοίει τη βαλίτσα της! 
c.a = Συγγνώμη, πάεις πιο πίσω! Εμποδίζεις τους υπόλοιπους επιβάτες!!!!
ΟΚ!!!!!!!!!!!! Τούτον ήταν!!!!!! 
Μισιρλού: Μα πέ μου περιπέζεις με? Έβαλες με να ανοίξω βαλίτσες ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ! ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ τζαι λαλείς μου να κάμω τζαι πιο πίσω γιατί εμποδίζω σε!!!!! Τζαι ρωτώ σε ξανά: έχεις κάπου αλλού να πάω? Όι ! Ε αφού εν έχεις μεν μιλάς εν η σειρά μου , Είπες μου να κάμω πίσω τζαι τωρά κάμνω πίσω τζαι ανοίω βαλίτσες μες τη μέση του αεροδρομίου!!!!! Τωρά σοβαρομιλάς κορίτσι μου?Βαλίτσες ανοικτές βρακιά, στριγκάκια, σουτιέν, χειροπέδες, δονητές, γόβες , μαστίγια, κότες του παππού , χαλούμια εχτεσινά της γιαγιάς ούλλα τζιαμέ φάτσα φόρα μες τη μέση του αερολιμένα γιατί εν έχει κάπου να πάω να την ανοίξω την μαυρογέριμη. 

             Τούτα ως άνθρωπος με χιούμορ έλεα τα δυνατά τζαι χασκογέλουν! Χα χα πέρκει να Σε περιπέζουν τζαι έκαμνα πασιαμά με την σις μου που ήταν ανοικτή η βαλίτσα της τζαι τζίνη αναίστητη έκατσεν χαμέ τζαι μετακίναν χαλλούμια που μιαν αποσκευή σε άλλη. 

c.a = Μπορείς να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι έτσι? 
Μισιρλού: Πώς δηλαδή?
c.a = Να σταματήσεις να καμνεις έτσι γιατί θα φέρω την ασφάλεια!
Μισιρλού= Να την φέρεις! Κανένα πρόβλημα!
c.a = Φωνάζει τον υπεύθυνο ήρτεν 
Ασφαλίτης= Τι πρόβλημα υπάρχει?
c.a = Το και το 
Μισιρλού= Ακούστε να δείτε εν κανεί που έβαλες την μιτσιά να ανοίξει τη βαλίτσα της μες το αεροδρόμιο έτσι χύμα λαλείς μου την τζαι που πάνω????
Ασφαλίτης= Ναι, καταλαβαίνω.
c.a = Σιωπά. τζαι εξυπηρετά τον επόμενο.
Μισιρλού: Μα ήντα καταλαβαίνεις σιορ εν πράματα τούτα ???
Ο ασφαλίτης απομακρύνεται. Η σις νέφκει της μια καρτάνα στο κάουντερ δίπλα τζαι πάει. Λαλεί της :
καρτάνα: ξινισμένο ύφος είδε τι επέχτηκε πριν τζαι ήρτεν να παίξει τον παράγοντα! Απευθύνεται σε μένα εν το μεταξύ ενώ εν η σίστερ μου που πετά. Το πάσο σας!
σις= εν φοιτητικό το εισιτήριο.
καρτάνα: Το πάσο σας! τζαι μιλά τζαι κοιτάζει με εμένα. 

         οΥ θκιάολε πετώ τζαι εν το ήξερα??? Διά της το η σις ούτε κατάλαβε τι της γίνετε συνεχίζει να μιλά σε μένα .Πελλέ ειλικρινά πιο ακριβώς εν το πρόβλημά σου!!! Γιατί με θωρείς έτσι!!!!! 
καρτάνα: Οκ. Μπορείτε να πάτε.
κάμνουμεν λίο τζει. Τζαι ακούετε η πίκρικη φωνή της καρτάνας! 
καρτάνα: Τζίνες οι αποσκευές εν δικές σας? Γιατί τες κρύφκετε! Φέρτε τες δα που εν να μου γελάσετε!
Σις: Μπορείς να μιλάς καλύτερα σε παρακαλώ. έτες δαμέ εμείναν που ζύαζε η άλλη η κοπέλα.
Μισιρλού: Δε την που πίκρεψε!!!!!!
καρτάνα: Καταλαβαίνει επιτέλους πως έν πετώ τζαι λαλεί : Εσύ εν πετάς να μεν μιλάς.
Μισιρλού: Τωρά εν εμίλησες έτσι! Ξεροκαταπίνω δκιο βολές  τζαι φκαίνει το γέμα πας την τζεφαλή μου α!!!ΠΑΣΤΗΝ ΤΖΕΦΑΛΗ ΜΟΥ ΟΜΩς!!!!!!!!! ήντα έθελες τζαι έφκηκε τζίντο γέμα πας την τζεφαλή μου εζώσαν με οι κουφάες τζαι είχεν τζαι ένα στυλ μιλώ σου λες τζαι εν είχε άλλη! 

         Όπως τζαι να ένει ανταλλάξαμε κάτι λοούθκια τζιαμέ κρατώ το θεό που τα τζέρατα όπως λεν τζαι στο χωριό μου , αν θέλω βάλλω σε πας το αεροπλάνο τζαι αν θέλω εν ταξιδέφεκεις!!!!!!!!!!!!!!! Χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!! Μαλακισμένη μαζέφτου τζαι λέει η σις(επίκρεψεν τζαι τζίνη πόσην ώρα!!!)
σις = έχεις χάρη που έν πετά άλλη αερογραμμή τζιαμέ που πάω οξά ήταν να πάω με άλλη.
καρτάνα = ΝΑ ΠΑΕΙς ΜΕ ΒΑΡΚΑ!!!!!!!!!!!!
Μισιρλού: Εγώ με βάρκα εσύ με κανό που εν να φίεις που δαμέ. Το όνομά σου και θα προβώ σε προσωπική καταγγελία!!!!ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!!
Καρτάνα= Τα ονόματα των υπαλλήλων είναι απόρρητα!
Μισιρλού = Μα τι λαλείς? Το όνομα σου εν γραμμένο πας το ταπελλούι σου αλλά έσσσιεσες κιούγκι τζαι εγύρισες το που την άλλη!!! (Πελλέ μιλώ πολλά χωρκάτικα τζαι βρίζω άσσσιημα όμως άμαν φορτώσω!!!!)
σις = Ρα μισιρλού τέλειωνε να φίουμεν!
Μισιρλού= Ακου να δεις κοριτσάκι μου που νομίζεις ότι κάποια είσαι . ΦΤύσε τούτο το αγάμητο το ύφος τζαι μαζέφτου τζαι λίο εν υπάλληλος σε διεθνή αερολιμενα που είσαι. Μπορεί να ζιάζεις βρατζιά κότεσ τζαι χαλλούμια αλλά δαμέ αντιπροσωπεύεις εταιρεία εν τζαι κανένα συνοικιακό μαγαζάκι.Εγώ είμαι η ΜΙσιρλού τηλ τάδε αριθμός ταυτότητας τάδε τζαι να με θυμηθείς γιατί εν ξεμπερδεύκεις που μένα εύκολα.
Καρτάνα= Κάμνει τα φρύθκια της κάπως φωνάζει την υπεύθυνη τζαι καρφώνει με.
Υπεύθυνη= Καταλαβαίνω οκ αλλά έτσι και αλλιώς
Μισιρλού= Το όνομα της κοπέλας θέλω το τωρά τζαι θα κάμω καταγγελία τωρά αμέσως.
Υπευθυνη =  Μα έτσι και γιουβέτσι. 
Μισιρλού = Στα αρτζιθκια μου εν να με έβρετε μπροστά σας. Το όνομα εν μου το έδωκεν κανένας αλλά έκαμα τόσο πανικό τζιαμέ που η καρτάνα εκαρφώθηκεν που μόνη της.

                 Πετά η σιστερ, την αποχαιρετάμε μπάι, φιλιά, αγκαλιάζουνται Φκαίνει η μισιρλού που το αεροδρόμιο πιάνει τηλ στις Κυπριακές Αερογραμμές λαλεί τους τι εγίνηκε. Λαλούν μου έχει διαδικασία.Να την χέσω τη διαδικασία σας. ΓΡαφειοκράτες. Γυρίζει μου όμως, μα να μου μιλά έτσι να μου πει να πάω με βάρκα. Μα που νομίζει ότι είναι? Τι νομίζει ότι κάμνει? Πάω τωρά να κάμω καταγγελία τζαι θα τους πιάνω κάθε μέρα τηλέφωνο μέχρι να μου ζητήσει η καρτάνα προσωπικά συγγνώμη.

         Ναι ρε εγύρισεν μου.ήρτεν μου επήρα τζαι έαψα! Εσκουλίσαν με τα νεύρα! Κάπου είπα της τζαι κανένα σεμινάρια καλής συμπεριφοράς προς τους πελάτες εν τζαι έβλεφτεν τζαι γυρίζει η καρτάνα τζαι λαλεί μου τζαι σενα εν φαίνεται να κάμαν τζαι καλή δουλειά η γονείς σου. Σκατοπουτάνα εν το είπες τούτο. Απάντησά της παρομοίως ούτε οι γονείς αλλά ούτε τζαι τα αφεντικά. Ανεπιδεύτου μαθήσεως ο άνθρωπος των σπηλαίων αλλά ενεκατάλαβε τι της είπα.Όπως τζαι να έχει εν θέμα εγωισμού. Είμαι πελάτης τζαι θέλω να επιβληθώ ρε κουμπάρε μου. ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ. ΣΚΑΣΕ. πε μου καταλαβαίνω σε τζαι γέλα μαζί μου ύστερα αλλά μεν μου κάμνεις έτσι. ΣΚΑΣΕ κατάπιετα τζαι μίλα χασκογέλα κουστομπόλεψε με τις φιλενάδες σου ύστερα όσο θέλεις. Εμείς οι υπόλοιποι που πρέπει να χαμογελούμε γιατί έχει δίκαιο ο πελάτης ακόμα τζαι αν ζητά κάτι εξωπραγματικό είμαστε μαλάκες!!!!!!! ήρτε η ώρα της εκδίκησης. Θα κάμω το παράπονό μου γραπτώς τζαι να θέλω προσωπικά συγγνώμη. 

         Να σσιείψει την τζεφαλή της τζαι να ζητήσει συγγνώμη. Να βάλει τον νούρο της μες τα σσιέλλια της τζαι να έρτει να πει είχα δίκαιο. ΑΥΤΑ.


8 σχόλια:

 1. Άκου ποτζιεί.. Ούτε καν να σκεφτεί πως εκπροσωπεί μιαν εταιρεία. Ούτε καν πως μιλά σε ανθρώπους και όι σε ζώα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τους δονητές, μαστίγια και χειροπέδες βάλουμε τα κάτω κάτω στην βαλίτσα έτσι ώστε αν πρέπει να την ανοίξουμε να μεν φκούν φάτσα φόρα πρώτα.

  τούτο με την αγένεια των υπαλλήλων της Cyprus Airways εσυνέβηκε σε ούλλους μας. Εγώ απλά σκέφτουμε οτι εν σερβιτόρες του αέρα και απλά κοιτάζω τες υποτιμητικά αν μου κάμουν τες έξυπνες. Χαμογελώ και σκέφτουμαι πόσες κατουρημέρες ποδιές εγλύψαν για να τους κανονίσουν μιαν θέση στην Cyprus Airways και απλά βάλω το ipοd και έχω τες χεσμένες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαχαχαχα το κομμέντ της ρανιας,

  εμένα τζίνο που με νευρι΄ζει με τις κυπιακές αερογραμμές είναι που τούτοι ούλοι οι γνωστοι συγγενείς τζιαι μη τούτον των 'ευγενικών' καλοσασμένων υπαλλήλων ταξιδεφκουν με δωρεαν εισητίριο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νά 'μαι κι εγώ! Χαράς την υπομονή σου, πάντως...Εγώ θα δημιουργούσα διπλωματικό επεισόδιο! Ευχαριστώ για την επίσκεψη! Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. update:
  ινβι: Προσπαθώ να πάρω το αίμα μου πίσω αλλά η μαστόρισσα της προστατέφκει την!!!! Μεν σου πω ότι εν μου απαντούν τα τηλ τζαι επίκρεψα παραπάνω!!!!!
  μοβ:είπα της το που την ίδια ώρα!
  Ρανια: Τζαι μεις έτσι κάμνουμεν συνήθως!Τζαι έτσι εκάμαμεν τζαι τούντη φορά αφού αστειέφκαμεν στην αρχή αλλά κατά που φαίνεται εππέσαμεν πάνω στην περίπτωση!
  νηπ:όντος το κομμεντ της Ρανιας είναι όλα τα λεφτά!
  ευαγγελία:τι διπλωματικό επεισόδιο! Στην εταιρεία πήρα αλλά πρώτα φορά είδα τέτοια κάλυψη σε υπάλληλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άρκησα λλίο να το θκιαβάσω αλλά ενευρίασα φρικτά. Ελπίζω να ήβρες το δίκιο σου.

  **update: Για επαλήθευση εζήτησε μου να γράψω κάτι τα vyzakia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. he he drakoulina!!!! επηρεάστηκεν τζαι τούτο που τα μαστίγια τζαι τα στριγκάκια!!!
  όσο για το τι έγινε στη συνέχεια!!!!!!!! Πήρα και επιστολή από τις Κυπριακές τζαι σαν εννεν τζίνη που εν υπεύθυνη τζαι εν η σουίσ πορτ μου ζητάνε και συγγνώμη και με ευχαριστάνε για το γεγονός ότι ανέφερα το περιστατικό. Ρε δε με χέζετε λέω γω! Συγγνώμη από την @@@@@ θέλω προσωπικά αλλά χλωμό το βλέπω!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή