Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Saint John Alabama

Περπατάς/ οδηγάς/ περιπλανιέσαι ρε κουμπάρε/κουμέρα σε μια γειτονιά.. σε μαγεύει το τοπίο τζαι ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι έχεις ψιλοχαθεί.. Λες.. μα πού ειμαι? όχι κουμέρα/κουμπάρε... Στον Αη Γιάννη δεν προκειται να συμβεί ποτέ αυτό... Κάθε καντούνι έχει τη στάμπα του... St John και δεν είμαστε καθόλου καλά... 

Επειδή αν είσαι πας τα φώτα τζαι σκέφτεσαι οκ προς τα πού είναι ο Αης Γιάννης τζαι το GPS δεν σε βοηθά έχουν φροντίσει για αυτό οι St Johnιτες..

Είσαι τζείνος της ΑΗΚ τζαι δεν βρίσκεις το κουτούι ε οι St Johnιτες έχουν φροντίσει...

είσαι μεγάλη εταιρεία με πολλά υποκαταστήματα σε κάθε πόλη? ε το δικό μας έχει τη σφραγίδα μας...

Είσαι στη στάση του λεωφορείου.. δεν είσαι της γειτονιάς.. Πίνακα με τις στάσεις μεν ψάξεις... Οι St Johnιτες όμως έχουν φροντίσει για αυτό... 

Είσαι έξω από ένα σχολείο.. Ποιο να είναι άραγε? Η Δημοκρατία εν παττισμένη μεν νομίζεις εν να βάλει ταμπέλες σε όλες τις πλευρές του κτιρίου... Οι St Johnιτες μου όμως είναι εδώ για το κοινό καλό... 

Καθορίζουμε τζαι τα όρια της γειτονιάς μας... Μπας τζαι έρτει κανένας τζαι διεκδικήσει τα!!! Ετο γράφει τζαι το όνομά μας.. St Johnιτες power!!!


St. John και δεν είμαστε καθόλου καλά λέμε (,'') * (''.)

Και επειδή είμαστε παντού αυτό είναι από τη Μαρίνα Λεμεσού...  


...St. John Alabama και τα μυαλά στα κάγκελα ...


10 σχόλια:

  1. Γέα μπέιπυ! Αλλά τούντο Αλαμπάμα εν θα το καταλάβω ποττέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πώς ήταν το Άγιο Δισκοπότηρο ή το Εξκάλιμπερ ή το Χρυσόμαλλο Δέρας? Κάπως έτσι.

      Διαγραφή
    2. Ααααα...μάλιστα, εκαλύφθειν!

      Διαγραφή
    3. Αης Γιαννης Αλαμπαμα! Κατι περισσοτερο απο μια γειτονια...

      Διαγραφή
  2. Άης Γιάννης Αλαμπαμίτης και τα μυαλά ροδέλες ρε μουνιά!!!

    Λοιπόν έκαμα και μια τριγωνομέτρηση βάσει των φωτογραφιών σου. Η φωτό του σχολείου εν πας το διχάλι των σχολείων, αλλά που την άλλη πάντα. Επίσης βάσει της φωτό της ΑΗΚ και της άλλης με της ταπέλας του αδιεξόδου πιστεύω ότι βρίσκεσαι στην περιοχή ανάμεσα στον Κώστα τον χασάπη και την υπεραγορά του Κύπρου (πολλά γκέτο η περιοχή σε συγχαίρω). Τις άλλες εν μπορώ να καταλάβω πόθεν τις έφκαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ιδεα ούτε που ειναι ο Κώστας ο χασαπης ούτε ο Κύπρος... Πάω περπάτημα μίσhιη μου το απόγευμα τζαι χάννουμε βρίσκουν με τα μαύρα μεσάνυχτα μέχρι να καταφέρω να τα έβρω να έρθω σπίτι... Αν τύχει τζαι εν γείτονες μου όμως θα το ανακαλύψω αύριο... Θα ρωτήσω τους γειτονες που εν τούτοι οι τύποι που λες.. Εν να μου φανούν χρήσιμοι :)

      Διαγραφή
  3. μα πότε έγινε Αλαμπάμα η Λεμεσός;; έμεινα στο Τέξας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, όχι Ουφ μου το Τέξας εν το Τραχώνι, Τραχώνι Τέξας!!! ο Άης Γιάννης ήταν σταθερά Αλαμ΄πάμα όπως λέει ττζιαι το Μισιρλούδιν!!!

      Διαγραφή
    2. Ουφ... ουφ ουφ... αφού το λενε και οι τοίχοι!!! Αης Γιαννης Αλαμπάμα!! Δεν δίνεις σημασία στους τοίχους? Θα πρεπε :)

      Διαγραφή
  4. Aκομα μια ενδειξη για το κατάντημα της κοινωνίας μας...

    Φαίνεται πάντως ότι εν απασχολεί πολλούς γι αυτό τζι οι δημάρχοι αφήνουν τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή