Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μετακόμιση τώρα !!!

Εδώ Λεμεσός! Εδώ Λεμεσός!

Η υποφαινόμενη θα ήθελε να ενημερώσει το κοινό ότι  το μπλοκ μετακομίζει από τα Κοτζινοχώρκα σε Λεμεσιανά εδάφη. Λεμεσός και έχουμε χάσει το μυαλό μας :) Υπόψην ξέρω να πάω από σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά θα ψιλοχαθώ αλλά θα τα καταφέρω να πάω σπίτι...

Ελπίζουμε σε νέες περιπέτειες και ας σπάσει επιτέλους η γκίνια που με δέρνει όταν πατήσω το πόδι μου στη Λεμεσό. 




Ας έχουμε μια υπεροχότατη συνέχεια στις γειτονιές του Άη Γιάννη 
(.'') * (''.) 

12 σχόλια:

  1. Άη Γιάννη??? ΛΟΛ??!! Αχαχαχαχα!! Τζει ή δα του ποταμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει ποταμό στον Άη Γιάννη;;;;;;;;;;;;; Ακόμα να δώκω μέσα άρα ακόμα να τον ανακαλύψω!!! Δώσε συντεταγμένες!! Μόνο με google maps μετακινούμε πλέον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά έχουμε ποταμό καινούργια γειτόνισσα, μα είμαστε τίποτε τελευταίοι ενόμισες δακάστον Άη Γιάννη?

      (Απλά εν έχει νερό μέσα)

      Διαγραφή
    2. omg!!! Τι εννοεις δακαστον Αη Γιαννη; Πες μου ότι είμαστε γείτονες!!!! Γιούπι!!! Άτε περιμένω οδηγό για τον Άη Γιάννη.. Που πάω που δεν παω τι ειναι τι ποιος είναι ποιος... Time out Ais Giannis!!! Επίσης μην ξεχάσεις θέλω να ξέρω που έχει το καλύτερο σουβλάκι!!! το συντομότερο :)

      Δεν έχουμε νερό στο ποτάμι ε :( Ερώτηση: Που είναι ακριβώς και πώς ονομάζεται? Άτε θα πάω να δω τα αξιοθέατα της γειτονιάς μας!!! ή αμαν απελπιστώ να ξέρω που να πα να πνιγώ !!!

      Διαγραφή
    3. Για να θέλει όνομα ο ποταμός πρέπει να έχει νερό, ιδάλλως λαλούμεν τον λαξιά.

      Λοιπόν, εισαι στα φώτα του Φούη και θωρείς απέναντι σου την πεζίνα και πίσω της την εκκλησία του Αγίου. Πάεις αριστερά. Στα 100 μέτρα εν το γεφύρι του Σούεζ. Τα ντά!!!!

      Όσο αφορά την κοινωνική ζωή, ξέχαστην δακάτω στον Άη Γιάννη, εκτός αν σε έλκουν τα μπούκικα, οι χαρτοπαικτικές λέσχες και τα ίντερνετ καφέ. Κέντρο της συνοικίας θεωρούνται τα σχολεία της (3ο λύκειο και 5ο δημοτικό) που εν δίπλα δίπλα. Αν θέλεις καλό σουβλάκι πρέπει να φκεις πάνω Μακεδονίας ή στην ενορία του Αποστόλου Ανδρέα.

      Οι γειτονιές μας εν ήσυχες, λαϊκές, απλές, αν και ο Άης Γιάννης θεωρείται από τις φτωχότερες συγκριτικά οικιστικές περιοχές της ελεύθερης Κύπρου.

      3 κύριες οδικές αρτηρίες. Αγίας Σοφίας, τζει του ποταμού και οι Μαρίνου Γερουλάνου και Γεωργίου Αβέρωφ δα του ποταμού, όλες κάθετες στην Μακαρίου.

      Αν μεινίσκεις κοντά στον "Σπαρτιάτη" έχει μια μεγάλη πολυκατοικία-φρούριο που μεινίσκουν όλες μας οι "καλλιτέχνιδες". Μεν σσιαστείς αν δεις λεωφορείο να κατεβαίνει η ώρα 4 το πρωί, εν απλά οι κοπέλλες που γυρίζουν σπίτι τους.

      Καλωσόρισες στον Άη Γιάννη-Αλαμπάμα.

      Διαγραφή
    4. Καταρχήν ΠΟΥ ή ΠΟΙΑ είναι τα φωτα του Φούη????

      Διαγραφή
  3. έχει ένα πολλά ωραίο app navfree ονομάζεται θα σου το σύστηνα. Παίρνει σε παντού και με ακρίβεια. Α και σαν την Λεμεσό εν έσιει!! Η φωτογραφία εν στον Άη Γιάννη? είσαι σίουρη? όχι όχι χρειάζεσαι το navfree asap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασαπ δεν λέει τίποτα!!!Δαμέ βάλω στο gps για να πάω δουλειά, σουπερμάρκετ κτλ!!! Η φώτο φυσικά δεν είναι από τον Άη Γιάννη είναι από τον παραλιακό. Φώτο από τη γειτονιά θα ακολουθήσουν λίαν συντόμως όταν θα ξεκινήσω να ανακαλύπτω τη γειτονιά μου :) Κατεβάζω αμέσως το αππ!!!

      Διαγραφή
  4. Ax Μισιρλού μαγική ξωτική ομορφιά της Λεμεσού!

    Ζηλεύω πάαααρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Τριολούιν τζαι εσύ Λεμεσιανό; Τέλεια!!! Άτε μια γειτονιά εν να βρεθούμεν στο τέλος τώρα να δεις!!! Τέλειαααα!!!

      Διαγραφή