Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

SPA2 - "Happily ever after" αίτηση μέλους


Αλόου εγώ μιλώ;;;;;; Ένα δύο ένα δύο τέστινγ τεστιγκ... τς τς τς..

Ναι γεια σας.. Η μισιρλού είμαι... Σας καλώ από την ομάδα «Ναι ρε υπάρχουν άνθρωποι που ζουν το happily ever after» τζαι θα ήθελα να σας κάμω μερικές ερωτήσεις σχετικά με την αίτηση που είχατε κάνει λίγο καιρό πριν. Απολογούμαστε για την καθυστέρηση. Έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας ναι; (Μεν πεις όχι κάτσε κράτα τζαι το νέσκαφέ σου να το απολαύσεις βάλε με τζαι σε ανοιχτή ακρόαση να μεν κουραστείς τζαι ξεκινούμεν!!!!)

Vamoooooosssss....

1.Joy Tears? Ποια η σχέση σου με το δάκρυ;καταπραύνει/ κατευνάζει τη ψυχή;

Το
Joy Tears αρχικά ήταν Rain Tears διότι τότε που έκαμα το μπλογκ περνούσα μιαν απαίσια φάση στη ζωή μου κι έκλαια πάρα πολλά και συνέχεια. Βροχή τα δάκρυα που λαλούμε! :) Όμως μετά που λλίο καιρό η ζωή μου εγύρισε ανάποδα, εγνώρισα τον ψηλό-όμορφο, έχασα 10 κιλά, άλλαξα δουλειά, άλλαξα αυτοκίνητο, απέκτησα λλίην αυτοπεποίθηση και εσταματήσαν τα δάκρυα. Μια φορά κάποιος μπλόγκερ είπε μου ότι πλεον δεν μου ταιριάζει το Rain Tears κι έτσι άλλαξα το σε Joy Tears, δάκρυα χαράς και ευτυχίας! (καλά, εν τζιαι κλαίω επειδή είμαι ευτυχισμένη, αλλά εν ήθελα να αλλάξω τέλια το όνομα μου!) Μακρυγόρησα αλλά γενικά έχω το εύκολο το κλάμα και νομίζω ότι τα δάκρυα πολλές φορές ανακουφίσαν με αλλά τωρά που εν βρίσκω πολλούς λόγους για να κλάψω εν πολλά καλύτερα! Νομίζω καλύφθηκες!

(omg!!! Omg!!! Omg!!! Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος!! απολογούμαστε που δεν επεξεργαστήκαμε την αίτησή σας νωρίτερα...)

2. Μπλοκάρω γιατί ήθελα να πω τον πόνο μου, να φκάλω τα νεύρα μου, να αυτοψυχαναλύομαι, να κλαφτώ σε ένα σωρό αγνώστους και να ποσκολιστώ με τις ιστορίες των μπλόγκερ, να γελάσω κυρίως. Η αλήθεια εν ότι πάντα είχα μιαν έφεση προς το γράψιμο και ήθελα κάποιο μέσο να το κάμνω ανώνυμα.

Aham.. i c!!

Ο ψηλός/όμορφος ξέρει /δεν ξέρει ότι μπλοκάρω γιατί δεν θέλω να φοηθεί που το παρελθόν μου διότι πιστεύκω ότι όλα μεγαλοποιούνται όταν τα γράφω κι επειδή έχουμε μιαν συμφωνία μεταξύ μας ότι το παρελθόν έμεινε στο παρελθόν. Οπότε εν πιστεύκω ότι το να το αναλύουμε μαζί θα μας βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Ό,τι έμαθε ο καθένας μας που το παρελθόν του, έμαθε το μόνος του.

Ομγ!!! Σοβαρά τωρά;;;; Αγαπητή υποψήφια άμαν εκάματε έτσι συμφωνία τζαι τηρήσατε την να το πάρεις το παιδί... ooohh wait!!! Επήρες το!!! Σόρρυ ήταν ώστι να δω τι κουτάκι ετσέκαρες στην προσωπική σου κατάσταση... Ε καλό αναδιατυπώνω... ε άμαν εκάματε έτσι συμφωνία τζαι τηρήσατε την να μεν το δώκεις πίσω το παιδί (:

3. Είμαι έτοιμη να γίνω μάνα γιατί εβρέθηκε ο καταλλήλος άντρας που μου εξύπνησε το βιολογικό μου ρόλοι και τα μητρικά ένστικτα που εν ήξερα ότι υπήρχαν! Εν η πρώτη στιγμή στη ζωή μου που νιώθω έτοιμη (σχετικά!)

Έν’ όψει  (ενόψει/ ενόψη crap ποιον εν το σωστό; ) εκλογών στον σύνδεσμό μας θα ενδιαφερόσασταν να υποβάλετε υποψηφιότητα; Με τέτοιο βιογραφικό δεν νομίζω να συναντήσετε ανταγωνισμό...

4. Έστω ότι είσαι στο μπαρ (έναν μεν ρωτήσεις ποιον ) είσαι πας τα ποτά σου, τζαι
ξαφνικά έρχεται ένα χαμογελαστό τυπούι κερνά σε ποτά τζαι σουξου μούξου
μανταλάκια. Τυχαίνει τζαι το όνομά του εν Αναστάσιος , το καλλιτεχνικό του εν
Sakis
ασχολείται με το τραγούδι έκαμεν κανένα σουξέ, κάμνει τζαι τον παρουσιαστή,
μοντέλο τζαι πολλά άλλα εν δύσκολοι οι τζαιροί. Εκτός που το
colgate χαμόγελο έχει
τζαι φοβερούς κοιλιακούς φωτοσ
hoπαρισμένους μεν σου πω. Βλέπεις τη βέρα στο
δεξί του χέρι αλλά ο τύπος σε κολλάει στον τοίχο... ΤΙ ΚΑΜΝΕΙς;;;;;;

Α παναγία μου! Έγραψα κάπου I love Sakis και ήβρες το? Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω λλίο αλλά πέραν που φλερτ (τζιαι τζείνο με πολλύ τρακ αφού εν ο Σάκηηηηςςς!!) εν νομίζω να επροχώρουν πάρακατω. Όι επειδή είμαστε και οι δυο παντρεμένοι (χα!) αλλά επειδή είμαι λλίο κολλημένο άτομο με διάφορα πράματα και εν αδύνατον να λειτουργήσω όταν κάποιος εν τόσο straight forward! Να σκεφτείς, ποττέ εν έκαμα one-night stand όι επειδή εν είχα την ευκαιρία αλλά επειδή ούτε το μυαλό μου, ούτε το σώμα μου συνεργάζονται άμαν εν ήξερα κάποιον καλά ή εν είχα πραγματικά αισθήματα. Νομίζω ήταν να μείνω να τον θωρώ όπως το μαννό και να σκέφτουμαι "omg καμιά φιλέναδα εν θα πιστεύκει ότι εκόλλησε μου ο Σάκης!" Άσε που σίουρα ήταν να θέλω να το πω του ψηλού-όμορφου για να πάρει πάνω του ότι εκόλλησε μου ο θεός και εν ανταποκρίθηκα! (το φλερτ εν θα το ελάλουν!) Το πολλύ πολλύ να του ελάλουν ότι αγαπώ τον που μιτσιά! :)) Κάποιοι ανθρώποι που όταν ήμουν πιο μιτσιά (λέμε τωρά) άνηκαν στην κατηγορία "μύθοι" εν μόνο για να τους θωρείς να ξεροσταλιάζεις!!

(Dammiit εν καλή η μιτσιά εβάλαμεν τζαι τα μεγάλα μέσα αλλά εξακολουθεί να εν η καλύτερη υποψήφια τζαι σαν να τζαι εν να μας ξετινάξει τον σύνδεσμο στον αέρα)

Ένα καλό δάκρυ εξιλεώνει / αλλά κάποτε μπορεί να σε κάμει να νιώσεις και χάλια!

5. Διάλεξε 3-5 τζαι συμπλήρωσε......
Απηύδησα, Γέλασα, Συγκινήθηκα, Εκνευρίστηκα, Ενθουσιάστηκα, Εκπλάγηκα,
Χαλιέμαι, Ανυπομονώ, Θέλω, Πρέπει, Τρελλαίνομαι, Φοβάμαι, Ανησυχώ,
Προβληματίζομαι, Προσπαθώ, Διαπιστώνω, Λατρεύω, Νευριάζω, Στενοχωριέμαι,
Ανυπομονώ, Εκπλήσσομαι, Τρέμω.

Απηύδησα  με τον εαυτό μου όταν επέλλανα τέλια κατά τη διάρκεια της περιόδου μου την περασμένη βδομάδα. Ένιωθα πελλή και ήμουν κιόλας!
(εν θέλω να σου το χαλάσω αλλά περίμενε να μείνεις έγκυος τζαι τζιαμέ να δεις!!!!)

 Γέλασα με τα ποστς που κάθε μπλόγκερ επροσπαθούσε να περιγράψει πώς νομίζει ότι μοιάζουν οι αλλοι, ειδικά ξέροντας ότι επειδή εγνώρισα κάποιους που κοντά, ήταν τέλια εκτός πραγματικότητας οι περιγραφές!!
 (χεχεχε σκέφτου τζείνους που δεν έχουν γνωρίσει κανένα αλλά έχει δημιουργήσει μια α εικόνα τζαι διαβάζει τωρά  έτσι περιγραφές ... εν θέλεις καν να δεις τωρά τι εικόνα επικρατεί στο μυαλό μας!!!)

Συγκινήθηκα προχτές που άκουσα ένα τραγουδι στο ράδιο κι εθυμήθηκα την πρώτη φορά που ο ψηλός-όμορφος είπε μου ότι αγαπά με.
(οοοοοοοοοhhhh )
Χαλιέμαι που θωρώ τους πολιτικούς μας και Ανυπομονώ να περάσει η κρίση (είμαι αισιόδοξη ότι θα περάσει!) για να έβρουμε κάτι άλλο να μουρμουρούμε.
 (Από το στόμα σου τζαι στου αρμόδιου το αυτί)

Θέλω να κάμουμε μωρό αλλά τρέμω στην ιδέα της γέννας!
Μεν ανησυχείς γεννα είναι θα περάσει..

Πρέπει να κάμω δουλειές σπίτι αλλά βαρκούμαι!!
Τζαι εσύ α!

Τρελλαίνομαι στην ιδέα ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάθει κάτι κάποιος δικός μου!
 ...

Προβληματίζομαι για πολλά, ασχέτως ότι σπάνια στα εκφράζω στο μπλογκ.
 Εν τζαι χάννεις τίποτε να τα μοιραστείς...

Προσπαθώ να χάσω 5 κιλά αλλά λατρεύω το καλό (παχυντικό) φαΐ και  νευριάζω που εν είμαι όπως τους ανθρώπους που τρων ότι θέλουν και εν βάλλουν γραμμάριο.
Τζείνοι νευριάζουν με τζαι μένα...

Διαπιστώνω ότι είμαι πολλά τυχερή και Εκπλήσσομαι πολλά συχνά με την στροφή που έκαμε η ζωή μου που τη μια μέρα στην άλλη.
 Ε αξίζει σου εν σου αξίζει;

Στενοχωριέμαι που έχασα ένα φίλο που εμπορούσε να δει πουμέσα μου, ίσως από δικούς μου χειρισμούς και εν υπάρχει επιστροφή. 
Well.... Εν επιλογές τούτες... Τα λάθη κάποιες φορές εν για να συγχωρούνται...

Ανυπομονώ να γράφω κι εγώ παλαβά ποστ για τα μωρά μου πανικοβάλλοντας μελλοντικούς γονιούς! :)))
Άτε με το καλόοοοοοοοο..........


  Εν έσιεις παράπονο, εσυμπλήρωσα πολλά παραπάνω! Είχα έμπνευση.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το χρόνο σας τζαι για την άψογη συνεργασία...
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι έχετε εγκριθεί και είστε πλέον επίτιμο μέλος του club μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εκδοση ταυτότητας και λεπτομέρειες για την τελετή...
 
P.S Εκάμαμεν κανένα √ πας την λίστα της 5ης Απριλίου οξά μάσhεσε ακόμα;
Χεχεχε ευτυχώς η κοψονούρισσα η Πρας ανακάλυψε ότι εννοούσες ένα ποστ που έγραψα 5 του Απρίλη διότι εγώ χαπάρι! Αν δεις κάτω που τζείνο το ποστ, έγραψα στα σχόλια πόσα έκαμα που τη λίστα μου. Τωρά κανονικά πρέπει να κάμω άλλη λίστα αλλά....!
Xexexe εν τζαι είμαστεν όποιοι τζαι όποιοι τσεκάρουμεν τους υποψήφιους μας καλά... Πλήρης έλεγχος ιστορικού....

Ευχαριστούμε και πάλι για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιερώσατε...
Πάπαει τζαι εν να τα ξαναπούμε!!!!


23 σχόλια:

 1. ΩΩΩ ήβρα σε!!!
  Έκαμες με επίτιμο μάλιστα μέλος του club?? Τιμή μου!! :)))

  Υ.Γ. Είπα το και της Πρασινάδας, εγύρευκα σε που τα χτες μετά μανίας, ως τζιαι στο ρομαντικό δείπνο της νύχτας μου εν εκατάφερα να ησυχάσω! Τι μου έκαμες Μισιρλού!!! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κόρηηηη σόρρρρυυ... ντα έβαλα τζαι τζείνο το πράμα που γράφεις την ανάρτηση τζαι φκαίνει όποτε το θέλεις εσύ.. εν ξέρω πως το λαλούν... για να είναι όλα έτοιμα.. τζαι ανακαλύπτω σήμερα ότι εν εδημοσιεύτηκε το ποστ... το ότι έιμαι ατεχνολόγητη εν γνωστό εν καταφέρνω να έβρω που εν η ανάρτηση... χάτε πως την βρίσκω τζαι πάω να αναρτήσω τζαι λαλεί μου ΈRRRRROOORRR imishi moy!!! φκαλλει μου τζαι εναν κωδικό bX-5zmyfz εν ξέρω τι στο καλό είναι... αλλά χαχαχαχα στο τέλος εκατάφερά τα!!! ε δεν γίνετε !!!

   κόρη σόρρρυ όμως πάρα πολλά... εν το ήθελα... απολογούμαι 1000 φορές..

   Διαγραφή
  2. Eντάξει μισιρλού μου, εν χιουμοριστικά που το είπα!! :)) είπε μου η Πρας τις τεχνολογικές σου περιπέτειες!

   Διαγραφή
  3. Πον να το βαλλεις τζεινο, πρεπει να πατας δημοσιευση για να μπαινει ο προγραμματισμος σε εφαρμογη ;) Επαθα την τζι εγω!

   Τζοϋ Τίαρς χαιρομαι που εν εισαι πλεον Ρεϊν Τιαρς :)

   Διαγραφή
  4. τζαι ήντα να πατώ δημοσίευση ρε γρουτς αφού εν να δημοσιευτεί μόνο του ύστερα?

   Διαγραφή
 2. Eμεις που κάμνουμε αιτηση;;;;;

  Πολλά ωραία συνεντευξη κορουδες!!! Παντα τέτοια!! :)))))))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εεε εν να το καταλάβεις που εν να ερθει η ώρα... εσύ περιμενε.. το καλό πράμα αργεί να ρθει...

   Διαγραφή
 3. Βέβαια εξίχασα να πω...(για να μεν μαθκιάζομαι κιόλας! :Ρ ) εν σημαίνει ότι η ζωή μου εν συνέχεια ένα ροζ σύννεφο τζιαι εν έχω μικροτσακωμούς ή διαφωνίες ή ιδιοτροπίες..! Απλώς γενικά είμαι ευτυχισμένη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φτύνω σας να μεν σας ματιάξω α!!! ε κόρη τζείνα εν το αλατοπίπερο λαλούν...

   Διαγραφή
 4. Απαντήσεις
  1. ε ήντα σε θωρώ καλό... Διάλεξε τζαι εσύ 3 με 5 τζαι απάντα τα!!! (:

   Διαγραφή
 5. "να μεν το δώκεις πίσω το παιδί"...γελάω ακόμη!

  επίσης, εν όψει ή ενόψει είναι σωστά και τα δύο.

  Τζόυ κορίτσι μου μη χάσεις άλλα και θα είναι κρίμα μετά που θα μας γκαστρωθείς και θα τα βάλεις ούτως ή άλλως.
  άστο για μετά τη γεννα!
  εντωμεταξύ, γενικά, δε θα ήθελα να χάσεις άλλα.
  τα μαγουλάκια σου πάνε ταμάμ με εκείνο το μαλλί που έχεις.
  έχω ξανασχολιάσει το μαλλί, θυμάσαι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα να χάσω αυτά που έβαλα θέλω, όχι τίποτα παραπάνω!!

   Διαγραφή
 6. ΟΥΦΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...μα εσσιει ετσι κλαπ;;;εσσιει τζιαι ευτυχισμενους;;;παω παραυτα να ππεσω που το καβο γκρεκο κατω!oi oi oi εν το δεχουμαι τουτον!εισαστεν τζιαι οι δκυο σπαρταριστα απαραδεκτες!!!α χα χα χα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΪ ΚΟΡΗ!!! Εν ψηλα πολλα τζαι φυσα τζιολας σημερα :Ρ

   Διαγραφή
  2. γρουταααααααααααααααααααα....εππεσσα!!!

   Διαγραφή
  3. Τι εννοείες ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ; ατε πληζ είσαι τζαι εσύ Κοτσινοχώρκα power να μεγαλώνει το club μας????????

   Διαγραφή
  4. oi oi oi εν ειμαι.που ξερεις ομως;;;μπορει να γινω εξ ανχυστειας!!!a xa xa xa...

   Διαγραφή
 7. "κάποιος μπλόγκερ" λαλεί...πέ μάνα μου ότι εν ο Ινβίκτους που σε εβάφτισεν Joy Tears εν τζι εν αντροπή :)

  Όσοι εν ξέρετε προσωπικά την Joy Tears, να σας ενημερώσω ότι είναι άγρια stalker. Ειδικά μες τες υπεραγορές #na_ta_leme_ki_afta

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχχαα όποτε πάω αλφαμέγα γυρεύκω σε μα εχάθηκες τελευταία! Επίσης ούτε στην ονασαγόρου σε θωρώ ούτε στις φοινικούδες, μα πού εχάθηκες;;

   Διαγραφή
  2. Έκαμα τα μαλλιά μου περμανά τζαι κυκλοφορώ ιγκόκνιτος

   Διαγραφή