Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τωρά τι νιώθω..?


-Ναι, έχω τζαι συμφοιτητές που το χωρκό σου!!!
- άτε ρε, ποιους?
-Ο χ, ο ψ, o  Π .. Α τζαι ο αδερφός του πρέπει να είναι στην ηλικία σου..
-Ναι, όντος… Τι κάμνει ο τάδε εν καλά?
- Εν καλά. Έκοψεν τζαι τα μαλλιά του,έρκεται συχνά τζαι βλέπει τον αδελφό του. Εν πολλά καλό παιδί. Εν με την Ω … Εν πολλά καλή κορούα. Τζαι πρέπει να είναι .. Πως τζαι αντέχει τον εν να σπάσω. Εν πολλά καλοί μαζί….  Περνά πολλά καλά μεν νομίζεις. Έχει την κοπέλα του, τη δουλειά του πόμπα…

Τι ειρωνεία. Ο τάδε εν ο πρίγκηπας…. Να μαθαίνεις τα νέα του… Εν περίεργο… Εν ξέρω τι να νιώσω… Εν ξέρω αν με πείραξε … Απλά εν λίο περίεργη η φάση … Ο πρίγκηπας  εν καλά, εν με την κοπέλα του, περνά τέλεια κατά τους άλλους.. έχει τα πάντα… Νομίζω μπορεί να ζήλεψα λίο γιατί τζείνα που μου περιγράψαν είχα τα. Έζησα τα.. Έχασα τα…. 

Ειρώνεία πραγματική να σου λαλούν έκοψε τα μαλλιά του τζαι να ξέρεις ότι εσύ είσαι η αιτία που τα έκοψε.. Για να μεν έχει πλέον μαλλιά για να του χαιδέφκεις… Χαζό αλλά τότε ήταν πόλεμος … Να σου περιγρέφουν το άτομο που έζησες στο πλάι του δέκα χρόνια… Που ήσασταν μαζί δέκα χρόνια τζαι τωρά να είστε μπροστά στους άλλους δυο ξένοι.. Τζαι άμαν είστε μόνοι δυο ξένοι που αγαπήθηκαν πολύ…  Εν μου έφκηκε να πω ναι ξέρω τον ήμασταν μαζί … ήμασταν ζευγάρι και καλά..
Πειράζει με? Εν ξέρω… Ενοχλεί με? Εν ξέρω… Ξέρω ότι λείπει μου ώρες ώρες … Αλλά τι μου λείπει ακριβώς εν εκατάλαβα… Μπορέι να μου λείπει η οικειότητα που είχαμεν, η συντροφικότητα αλλά πάλε άμαν φέρω στο μυαλό την τελευταία μας συνάντηση νομίζω ότι μετά τις έντονες παθιασμένες στιγμές ένδειξης αμοιβαίας αγάπης και οικειότητας (μετά το σεξ που ποθιμανίσκεις ας πούμε) ήταν πάλε τζίντο πλάσμα που κατακρίνει τα πάντα, που με κάμνει  να λέω ναι για αυτό εν είμαστε μαζί πλέον… Αλλά πάλε…  Νομίζω εν ξέρω … Εν έχω ιδέα…

3 σχόλια:

  1. Ισως απλά πεθυμας τις καλές αναμνήσεις τζεινου που εζήσετε...10 χρονια εν πολλα... Το οτι ξερεις γιατι εν εισαστε μαζι, εν σβηνει τες καλες στιγμες εξου τζαι τα αναμεικτα συναισθηματα.... Εν τελη it is what it is...μεν το σκαλιζεις...κοιταζουμε μπροστα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 χρονια εν διαγραφουνται απλα επειδη εχωρισες. Εν λογικο να σου λειπουν καποια πραματα. Τζαι παιζει πολλα ναν τζι η δυναμη της συνηθειας. Μεν σε αποσυντονιζει τουτο, εν φυσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όμως υπήρχε λόγος που εχώρισες! κ ναι εν κ ξεπερνιέτε έτσι εύκολα, όποιος κι αν ήταν, όσο κι εμπούχτησες πάλε ήσουν τζιαμέ, κ ποττέ δεν θα τον θωρείς και να είναι οκ, η θύμιση του εν η αποτυχία της σχέσης σας, κ κατά συνέπεια η αποτυχία σου, και εν ξέρω αν επροχώρησες αλλά κείνος επροχώρησε, οπότε και αυτό είναι ένας παράγοντας. ούτε ξέρω πόσο καιρό έχει που χώρισες, αλλά παίρνει χρόνο. Τζιαι μεν τον λαλείς πρίγκηπα, αν ήταν πρίγκηπας εν θα τον άφηνες να φύει, εν ο άντρας που σε έπλασε ώστε όταν θα έρτει ο πρίγκηπας να τον αναγνωρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή