Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

www.youth.org,cy

Αγαπητέ/ή,

Η Εθνική Υπηρεσία Κύπρου του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» έχει παρατηρήσει ότι έχεις δηλώσει συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.salto-youth.net σε αρκετά σεμινάρια που διοργανώνονται από άλλες  Εθνικές Υπηρεσίες του Προγράμματος.  Ναι εν απόλυτα λογικό να έκαμα αιτήση για κάθε σεμινάριο που μου είπεν η μηχανή αναζήτησης ότι δικαιούμαι να συμμετάσχω??? Εν θέμα πιθανοτήτων νομίζω...ήντα chance έχει να κάμω μιαν αίτηση τζαι να με πιαν??

Στόχος των εν λόγω σεμιναρίων είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των projects που επιχορηγούνται από τις Εθνικές Υπηρεσίες και η αύξηση του αριθμού των αιτήσεων που υποβάλλονται στο Πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση». Συνεπώς οι συμμετέχοντες των εν λόγω σεμιναρίων πρέπει να είναι ενεργά μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων έτσι ώστε οι γνώσεις που θα αποκτήσουν να αξιοποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο από την οργάνωση που εκπροσωπούν με την υποβολή αίτησης στο Πρόγραμμα. Τα σεμινάρια αυτά δεν απευθύνονται σε μεμονωμένα άτομα ούτε έχουν ως στόχο την προσωπική ανάπτυξη και κατάρτιση των συμμετεχόντων.Αν έδοκες σημασία της αίτησης μου ήταν να δεις ότι είμαι μέλος κάπου, έχουμε κάποια δράση είμαστε νεοσύστατοι μεν αλλά διψούμε να μάθουμε, να κάμουμε καινούργια πράματα τζαι να συμμετάσχουμε τζαι εμείς σε πρότζεκτ????Ηελλόου είμαι που τα κοτζινοχώρκα μάνα μου δαμέ εν έχουμε ευκαιρίες τζαι είμαστε ξιασμένοι που το Θεό σε έτσι θέματα. Τζαι τωρά που ξεστραβωθήκαμε τζαι θέλουμε να μάθουμε 2 πράματα παραπάνω λαλείς μου για προσωπικά??? Ετσι ειλικρινά η αποψη μου είναι ότι αν δεν καταρτιστώ προσωπικά μετά πως στο καλό λαλείς μου πως στο βούννο εν να  στήσω ολόκληρο πρότζεκτ??? Α??? Να σινάω πατάτες ξέρω τζαι κολοκάσι όι Ευρώπες τζαι μαλακίες. Τζαι λαλώ σου είμαι δαμέ θέλω να μάθω για να το πω τζαι στους άλλους να ξεστραβωθούν τζαι λαλείς μου κάτσε τζιαμέ που είσαι???(ετσι εκατάλαβα)

Λόγω μειωμένου προϋπολογισμού για τη φετινή χρονιά η Εθνική Υπηρεσία Κύπρου έχει επιλέξει εκ των προτέρων κάποια εκπαιδευτικά σεμινάρια στα οποία επιθυμεί να αποστείλει συμμετέχοντες. Ως εκ τούτου δε βρίσκονται όλα τα σεμινάρια στα οποία  εσύ δήλωσες συμμετοχή σε αυτά που επέλεξε η Εθνική Υπηρεσία και η αίτηση σου δε θα υποστηριχθεί. Επίσης κατά το 2012 το ποσό της επιχορήγησης  για έκαστο συμμετέχοντα σε σεμινάριο στο εξωτερικό δε θα ξεπερνά τα 500 ευρώ.(Ε αφού τα επέλεξε εν καλό να τα αναρτήσει τζαι στην ιστοσελίδα της να ξέρω η έρμη που να κάμω αίτηση ακριβώς. Η μηχανή αναζήτησης είπεν μου κάμνεις την αίτηση αλλά εν να πρέπει να είναι εντός των εγκεκριμένων σεμιναρίων. Ε οκ αν δεν είναι εν τζαι εκατάλυσα σου τες κόλλες σου τίποτε??? Ναι ρε 500 ευρα εν τζαι στο Μπαλί που εν να πάω  εν στην Ευρώπη τζαι επιλέγεσε ένα μήνα πριν το λιγότερο άρα αν έχεις το νου σου εν θα χρειαστείς τζαι τα 500 ευρά)

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω σε παρακαλούμε όπως όταν υποβάλλεις στο μέλλον αίτηση σε κάποιο σεμινάριο μελετάς προσεκτικά τη θεματική του, το προφίλ των συμμετεχόντων και να βεβαιώνεσαι ότι σε περίπτωση που επιλεγείς θα μπορείς να παραστείς στο σεμινάριο κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Μετά λύπης της η Εθνική Υπηρεσία έχει παρατηρήσει κατά το παρελθόν ότι αρκετοί συμμετέχοντες υποβάλλουν την αίτηση τους χωρίς να αντιλαμβάνονται τα πιο πάνω και ακυρώνουν τη συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή αφήνοντας την Υπηρεσία μας εκτεθειμένη.Για να κάμω αίτηση σημαίνει εθκιάβασα , είδα τη θεματική τζαι το προφίλ ... Ετσι ειλικρινά πε μου μιαν θεματική που εν είμαι μέσα, Είμαι εντός ηλικιακού ορίου τζαι έρκουμε που τα κοτζινοχώρκα τζαι μεν μου πείτε εν κόμπλεξ τζαι μαλακίες. Ερκουμε που αγροτική περιοχή, υποβαθμισμένο βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο, η νεανική παραβατικότητα είναι στα ύψη , ο αναλφαβητισμός το ίδιο. Ρατσισμός, σωβινισμός, ξενοφοβία τζαι ότι άλλο φανταστείς έχουμεν τα. όι πε μου ειλικρινά έβρε μου ένα θέμα που δεν πέφτω μέσα. Α τζαι ναι είδα τζαι τες ημερομηνίες. Εθκιάλεξα τες θέμα επειδή είμαι κορούα να μεν είμαι καν αδιαθετη για να μπόρω να προσηλωθώ πλήρωσ στα σεμινάρια. Τζαι ναι σε έναν άλλο σεμινάριο που με επέλεξεσ τζαι εν εμπορα να πάω είπα σου το. Τζαι ξαναλαλώ σου το τωρά. Αφήνουν σας εκτεθειμένους γιατί εν είχατε καν προσωπική συνομιλία με τζίνους που επιλέξατε. Γιατί εν ενοιαστήκατε να δείτε το background τζείνου που εστείλετε τζαι πληρώνω την εγω.

National Agency of Cyprus
"Youth in Action" Programme
Tel. +357-22 402620
Fax. +357-22 402653
Website www.youth.org.cy

Ειλικρινά σόρρυ εννεν κάτι προσωπικό αλλά φακκά μου γαμώτο. Να έχουμε έτσι ευκαιρίες μοναδικές. Γιατί για μένα ο εθελοντισμός εν η ζωή μου. Να δουλεύκω με τη νεολαία εν μοναδικό. Τζαι ανακαλύπτω ευκαιρίες τζαι οι μιτσιοί εν χαρούμενοι που θωρούν κόσμο έξω που το χωρκό μας, που αν δεν ήταν τα Ευρωπαικά προγράμματα εν θα εζούσαμεν έτσι εμπειρείες. Τζαι λαλείς μου για προσωπική κατάρτιση τζαι προσωπικά ωφέλη? Να μας βοηθήσεις να ξεστραβωθούμε θέλουμε να ανοίξουν τα μυαλά μας τζαι όι μόνο τα πόθκια μας γιατί έτσι εκαταντήσαμε. Αντί να μας φυσήσεις μες τα μάθκια λαλείς μας πίσω στο μαχαλλά μας. Ειλικρινά ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Πάω πίσω στες πατάτες μας τωρά γιατι πολλά ονειρεύτηκα νομίζω... 

 

5 σχόλια:

 1. τωρά ολοκληρώθηκα ως 'Ευρωπαίος πολίτης της Κύπρου'.... :/

  αυτά είναι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεν το αφησεις να περασει ετσι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στείλε τους το. Αξίζει τους απάντηση.
  Που τη μια εσκέφτουμουν ότι μπορεί να εν generic απάντηση που στέλλουν σε ούλλους που απορρίπτουν, που την άλλη λαλώ εν σάννα τζαι απευθύνεται συγκεκριμένα σε σένα.
  Άχρηστοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή