Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

οι συμμαθητές...

μισιρλού: με την εκκεντρική γεννάτε τον ίδιο καιρό περίπου!!! ατε χε χε.. εφαντάστηκες ξεκινάς από τώρα τζαι ξέρεις τους συμμαθητές του γιου σου!!! α τζαι εν τζαι τζίνης γιος!!! 
ξαδέρφη: ναι, με μια διαφορά όμως... εν γιος χωρίς πατέρα....
μισιρλού: πάρτο πίσω, ήταν πολλά σκληρή κουβέντα...

    Έχω ένα θέμα με τα μωρά. Αρέσκουν μου. Αγαπώ τα. Εν ότι ποιο αθώο υπάρχει. Τζαι εν φταιν σε τίποτα. Ειδικά μέχρι την ηλικία των 5. Είναι η προσωποποίηση της αθωότητας.Απλά θέλουν να είναι χαρούμενα.

      Οι ανθρώποι κάμνουν λάθη. όλοι μας. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αξίες στη ζωή μας. Ούτε και κάνουμε την ίδια ζωή. Χρόνο, τρόπο, ποιότητα. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κρίνουμε την ζωή του άλλου όσο και αν για στα δικά σου μάτια είναι μια κοινή γυναίκα, μια πόρνη ή αν δεν εγκρίνεις τον τρόπο που ζει. 

      Στα ματια τα δικά μου η εκκεντρική εφέρτηκεν πολλά ίσια. ήρτεν το μωρό. Όπως τζαι αν έγινε εν το ήθελε. Αλλά εν το επέταξε. Εν το ξεφορτώθηκε.  Εστάθηκε τζιαμέ εσυζήτησεν το με τον άλλο εν το ήθελε γιατί ήδη είχαν χωρίσει μέχρι να το καταλάβει.. δεν με ενδιαφέρουν και τα προσωπικά τους απλά το  πόιντ μου είναι αλλού. Είδα την χαλαρή, αλλαγμένη, συνειδητοποιημένη να ζει την εγκυμοσύνη και να είναι καλά -όσο μπόρει και αυτή- τραβά ένα σωρό, σε χωριό ζούμε διαφορετική  ζωή από τους άλλους έκανε ακούει τα χειρότερα αλλά εν μπορείς να την καταδικάσεις. Τζαι ούτε να πεις εσύ τζίντο μωρό μπαστάρτικο ή να πεις ότιδήποτε κακό. Εν έχεις δικαίωμα. ΚΑΝΕΝΑ. Ας πούμε δηλαδή δες πρώτα σπίτι σου η αδελφή σου χωρισμένη με μωρά από 2 γάμους κατέστρεψες τον πρώτο για να παντρευτείς το δεύτερο και δεν έχει καμία επαφή το μωρό με τον πατέρα του- φροντίζει το φαρμάκι της οικογένειας για αυτό- τζαι με το νέο συζυγο άλλα παιδιά με ένα πατέρα που δεν ενδιαφέρεται. Για τίποτα και για κανένα. 

         Ναι. Μπράβο στην εκκεντρική που κράτησε το παιδί και ξέρω ότι εν παλλικάρι εν να σταθεί τζιαμέ για το μωρό της τζαι μάνα τζαι παπάς πολλά καλύτερα που κάποιους άλλους πατεράδες. Γιατί δηλαδή πρέπει να αναγκάζουμε καταστάσεις.. να παντρευτούν επειδή εν έγκυος ???? τζίνο το μωρό που εν να ζει στην κόλαση επειδή οι γονείς του εν θα είναι αγαπημένοι ερώτησεν το κανένας ή απλά για τα μάτια του κόσμου πρέπει να γίνει τούτη η θυσία μπας τζαι γεννήσεις μωρό μπαστάρτικο τζαι τυχει να εν πιο χαρούμενο τζαι πιο ευτυχισμένο που κάποια άλλα που έχουν 2 γονείς. 

Παραλογίζομαι?????

6 σχόλια:

 1. Εν παραλογίζεσαι. Ούτε εγώ εν θεωρώ ότι εν αναγκαστικό να παντρευτείς επειδή έτυχε κάτι. Επίσης εν θεωρώ κακό να μεγαλώσεις μόνος σου ένα μωρό αφού ήρταν τα πράματα όπως ήρταν.
  Φυσικά εν μου αρέσκει ούτε η άλλη πλευρά, να μεν παντρέφκεσαι σhου τζαι καλά επειδή το παίζεις εναντίον του γάμου κλπ.

  Τωρά για θέματα έκτρωσης εν είμαι 100% κατά. Εν φορές που πιστέφκω ότι καλλύττερα να εγίνετουν. Φυσικά το καλλύττερο που ούλλα εν απλά να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

  Τέεεεσπα....καταλαβαίνω τις σκέψεις σου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια χαρά τα λες, καθόλου δεν παραλογίζεσαι. Ας κοιτάει ο καθένας την δικιά του την καμπούρα και ας μην ασχολείται με τους άλλους. Και πάνω από όλα δεν φταίει σε τίποτα κανένα παιδί για τα λάθη των γονιών του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαιρομαι που καταλαβαινόμαστε ειλικρινά... γιατί άρχισα να ανησυχώ με τούτα που ακούω σε τούντο ζουγκλοχωριό που ζω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή