Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Κουαξ Κουαξ ...

Χτυπά το τηλ μήνυμα. 

-Μα έστειλες μου ότι εν να έρτεις?

Ο Βάτραχος. Βάτραχος.. ΠΠΠΠΠΠππππιιι που με εθυμήθηκεν τούτος τωρά? έλεος πλέον με τες ορέξεις του καθενός. Ο βάτραχος ανήκει στη σειρά γαμώ τζαι δέρνω, ο απόηχος.... Τον τζαιρό που πόκατσα εβρεθήκαμεν σε κοινή παρέα. Την πρώτη φορά ούτε του έδωσα σημασία καν. Για να υπολογίσεις πόσο μου κίνησε την περιέργεια εθώρουν μάππα. Μάππα. Τζαι ούτε καν παιχνίδι της προκοπής. Απλά δεν είχα κάτι καλύτερο να κάμω η παρέα ήταν γιούχου. Επήραν με για να με συστήσουν  σε άλλον ξέρεις ποτσίνα τα  στημένα να γνωρίσει ο Α την Β τζαι καρδιούλες τζαι πεζούνια αλλά γιοκ μέχρι σήμερα ο Α και η Β για διάφορους λόγους δεν αλλάζουν κουβέντα όχι γιατί δεν συμπαθιούνται απλά επειδή...... Τέλοσπάντων ο βάτραχος ανήκε στην κατηγορία ψηλοί, γλόμποι μπρουνταλάδες γαμώ τζαι δέρνω παραδοσιακά .. αχ καλοί τζαιροί τότε εθέριζα τους έτσι τύπους ακόμα τζαι στον απόηχο εκτύπουν τους όπως την κόκα κόλα που πάει με όλα. όπως τζαι να έχει ο τύπος είχεν με για άβγαλτη κοκκινοχωριάτα κορασίδα τζαι ήθελεν να μου δείξει τον κόσμο. Μάνα μου δεν ήξερες δεν ρώταγες. Έκαμα του το χατήρι ενθουσιάστικα με μερικά πραγματάκια αλλά ως τζιαμέ. Άνθρακας ο θησαυρός. Κρίμα το μπόι σου γμτ ειλικρινά. 2 μέτρα αδρώπατσος τζαι κουβαλάς κόμπλεξ πάνω σου που σε κάμνουν αξιολύπητο. Τζαι είσαι αλάζονας γιάξιμος. Δέαξ. Σε σημείο αηδίας. Δεν είναι ότι ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους τόσο κοινωνικούς, πολιτικούς και πολιτισμικούς. Δέαξ. Νομίζεις ότι ανήκεις στην Αρεία/Αροία Φυλή (έτσι γράφεται???) Μάνα μου τζαι είμαι κοτσινοχωρκάτισσα τζαι πρέπει να μου δείξεις τη χλιδή. Ρε μαλάκα έτσι ειλικρινά προτιμώ να μεν έχω μπακίρα μες την πούγκα μου τζαι να απολαμβάνω την κάθε στιγμή παρά να έχω τα πλούτη σου τζαι να κουβαλώ τόσα κόμπλεξ πάνω μου. ίου λαλώ το τζαι φτύνω τζαι στον κόρφο μου. Τέλοσπάντων. Από σεξ άσε. Γιαξξξξ. όσο την βρίσκω με τους ψηλούς μπρονταλάδες τόσο επροσπάθαν να με ξενερώσει έλεος δηλαδή τζαι έπαιζεν μου το τζαι Δον Ζουάν. Ελεος. Τέλοσπάντων εν να μου πεις γιατί εν εσηκώστηκες να φύεις τζαι εμείνισκες αφού ήταν τόσο δεαξ? Ομγ ήταν δεάξ αλλά χμ είχεν πολλήν άξιον να τον αφήνεις να σε περιπαίζει μετά έριχνα το γέλιο της αρκούδας. Ετράβαν τα τζαι μένα ο κώλος μου. όπως τζαι να έχει αφού τον άφηκα να το παίξει άντρας σκληρός τζαι βαρύς να με διώξει και καλά -πελλέ ήμουν πολλά μαλάκω τωρά που το σκέφτουμαι ειλικρινά- Η ιστορία επήεν πολλήν καιρό πράμα περίεργο για μένα που εν το παρατραβώ αλλά με τούτον έλεος. Είχεν όμως τζαι τες ομορφιές του. Αν άφηνε στην άκρη τους κομπλεξισμούς του, τζαι απλά εμίλαν σου σαν άνθρωπος ήταν πολλά καλό πλάσμα. Τζαι πανέξυπνος. Τζαι τούτο ήταν πολλά προκλητικο τζαι πολλά γιάμι για μένα. Δεάξ ύστερα εσκέφτηκα την τελευταία φορά ενεκάτσιασα τζαι απάντησα του

- Μάνα μου ρε. όχι εν σου έστειλα μήνυμα ότι εν να έρτω. Εν σου έστειλα μήνυμα ούτε να σου πω γεια. Διότι για να έρτω πρέπει να πάω να αποτριχωθώ,να τραβήσω τόσο ζόρι,να πάω σπίτι να λουστώ, να ετοιμαστώ, να οδηγήσω 33 λεπτά όπως την πελλή τζαι να υποβάλω τον εαυτό μου σε ένα μαρτύριο, γιατί να άλλαξες αποκλείεται. Τούτα ούλλα εν να μου κοστίσουν 50ευρά τζαι όι τίποτε άλλο εν να μου συμπεριφερτείς σαν την πουτάνα εν θα μου τα δώκεις ούτε τα έξοδά μου. Που εν να μάθεις να γαμάς τζαι να 'γαπας έχεις τον αριθμό μου. Φιλιά Πολλά, να περνάς υπέροχα.  

Άμαν το έστειλα το μήνυμα τζαι ύστερα εκατσα τζαι σκέφτηκα. Κύριε ελέησον τωρά ένιωσα καλύτερα? Εξυπηρέτησεν κανένα σκοπό τούτη κατζία ούλλη; Εν τζαι ξαναπάντησεν μου. Πέρκει να νομίζει ότι είμαι τρελλά ερωτευμένη μαζί του τζαι μίλησα του έτσι. Αλλά οκ. Απλά φκάλει μου ένα πράμα ώρες ώρες κόψε κάτι ρε γαμιά Κόψε κάτι . Σε τα μας;;; Έλεος!3 σχόλια:

  1. Ουάου απάντηση. Εσκότωσες όση αυτοπεποίθηση είχε. Ένιξερω αν του άξιζε αλλά σίουρα ισοπέδωσες τον. Το παραθυρούι στο τέλος τι το αφήνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aoutsssss epethanes ton! xilia like

    ΑπάντησηΔιαγραφή