Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τα tips της άγριας νιότης...

Well Well Well ...

΄Αλλαξα πόστο στο ξενοδοχείο... Επήα στο posh bar καθώς το λεν.. Χωρίς πλαστικά ποτήρια, χωρίς πολλά παιδάκια, όλοι ντυμένοι και κρυόκωλοι.. Πού να κάμω μάνα μου σε έτσι τόπο; Well, εν τζαι να σκάσω posh ξιposh κάθε νύχτα χορέφκω τζαι τραγουδώ εν τζαι εν να σπάσει το πλάσμα...Τζαι posh ξιposh οι κρυόκωλοι αρέσκει τους.. 

Πόψε ήταν μια φοβερή νύχτα, αφίξεις, αναχωρήσεις, γάμοι ούλλα μαζί.. Εφακκούσαν τα πόθκια μου πας τον κώλο μου... Παραγγελίες, ποτά, τραπέζια, τασάκια, καρέκλες, συγύρισμα, οδηγίες, η νύφη , ο γαμπρός, οι μάστροι κάτω, έχε έγνοια των Σουηδέζων (επιάσαμεν τζαι άλλους ξένους αφού οι Κυπραίοι εν στεριώνουν τέλοσπάντων να μεν ξεκινήσω...) Ε τζαι πως τα είχα τούτα ούλλα ενομίσετε εν θα σας το κάμω καλοτζαιρινό το posh σας; Τελειώνω με τες δουλειές μου τες επείγον τζαι αντακώνω χορό... Κάμνω τζαι κάτι παραγγελίες της τραγουδίστριας(απο φωνή κορμάρα η κοπελιά) Εεεεε εν τζαι θέλαν τζαι πολλά όπου τον πελλό εμαζέφτηκε είχεν έν είχεν πίστα όπου εβρίσκαν εχορέφκαν.. όποιος εν εσηκώνετουν ο παρέας ο Ρώσσος (γομάρι δυο μέτρα) επήεννεν τζαι τράβαν τον πάνω.. Τα Ρώσσικά μου 3 είναι πως καταφέρνω τζαι ξιούμαι μαζί τους εν να σπάσω..Εχορέψαμεν εποθυμάναμεν ε αφού κάτω Νάπα εν πάμεν τουλάχιστον να το διασκεδάσουμεν όσο είμαστε στη δουλειά... Α μάνα μου μανούλλλλααα μου... Late arrivals λαλεί μου... LATE ARRIVALS... Άλλο κακό τζαι τούτο (Υπο κανονικάς συνθήκας μετά τις 12 είμαστεν χαλαροί αλλά LATE ARRIVALS σημαίνει το γαμήσι συνεχίζεται...) άλλοι προλαβαίνουν τζαι τρων, άλλους ταίζουμεν τους κανένα sandwich αλλά η παραγγελία εν παραγγελία και ο ποδαρόδρομος ποδαρόδρομος εν τζαι αλλάζει κάτι... 1 τζαι 15 ούχχου μανούλλα μου 10-15  λεπτούθκια εμείναν τζαι το μαρτύριο τούτο θα λάβει τέλος... Ταράμ ταράμ -ξεπροβάλλει ένα τσούρμο ότι ξέμεινε που τον γάμο τζαι ήρτεν στο μπαρ... γγμτ γμτ γμτ...  Τακτοποιονται στους καναπέδες στη βεράντα τζαι έρκεται ο αρχηγός τζαι ρωτά:

-R u still serving?
-Yes, Of course.

NAI λαλεί του ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!
Κρύος ιδρώτας διαπερνά το κορμί μου... ΠΠΠΠΠωωω εν να έχουμεν τράβαλλλααα..
- Καλέστε τον σεκιουριτά να τον έχουμεν έτοιμο τζαι πήεννε Μισιρλού μου πιάσε τους παραγγελία...

Τιγκ ταγκ τογκ καμπάνες μαλάκα ακούω καμπάνες...
Φορώ το χαμογελαστό μου προσωπείο τζαι πάω..
Κάτι μπυρούες, κάτι vodkες ήρεμα τζαι ωραία...Σαραντακάτι ευρωπουλλάκια λογαριασμός.. Μια χαρά.... Επήρα τα.. Παίρνω το bill περιμένω να πληρωθώ τζαι ακούω βηματάκια.. Νοτ γκουτ νοτ γκουτ χτυπούν αλάρμ.... 5 Νοματαίοι πανέτοιμοι για κατανάλωση αλκοόλ... 

Πρώτη δόση 10 strawberry daiquiri............
Jesus Christ έλα κάτω πληζ τζαι πιάνετε η καρκιά μου το νιώθω... Ακόμα εν με πληρώσαν για το πρώτο τζαι πάμεν σε 10 daiquiri to start with λαλεί μου... Κρύος ιδρώτας στο άκουσμα των shots..Sambuca... S-A-M-B-U-C-A.... Βάλλει αλλό κάτι ποτούθκια παίρνω την παραγγελία του μπαρμαν...

- Λαβ, γουοτ ις δις εν ανάμιση η ώρα λαλεί ο μπαρμαν... Φακ εν γάμος εν οκ πρέπει να γινεί.. ήντα τζαι θωρεί τα daiquiri παθαίνει ένα ψιλοσοκ... Λάβ μου επληρώθηκες για τα άλλα; 
- Ε όχι ακόμα. 
Τζαι τζιαμέ ξενικά η παραφιλοσοφία η αμπελοφιλοσοφία μοιράζονται όλοι από μια ιστορία που εφύαν πελάτες τζαι εν επληρώσαν τζαι σενα να σε πιάνει η καρδία σου γιατί έν εύκολη εκατοστάευρη και η παραγγελία σου... τζαι να μεν αντέχεις... Γίνεσαι σούπα κουλούρι που τον ιδρώται τζαι την αγωνία σου τζαι να νομίζει εν να φκει η ψυσHιή σου ώστι να φκουν ποτά τζαι να πάρεις το τίκετ. 
Πάεις ρωτάς κασh, room charge ή visa για να ξεκινήσουν οι διαδικασιες πληρωμής τζαι λαλεί σου 
c-a-s-h

- Φωνάξετε τον σεκιουριτά πληζ να εν σε ετοιμότητα πληζ μπας τζαι συμβεί το ότιδήποτε.
-Φκάλεις τα daiquiri . Διάς τίκετ του αρχηγού. Ανοίγει το πουσλίκι βλέπει το ποσό, σκέφτεται. 
τζαι δεν φκάλει λεφτά.. Πάεις φέρνεις τα σHoτ τζαι εν τζιαμέ.... Πίνει και μεθά ωχ αμαν αμάν.. Φέρνεις τα τελευταία ποτά τζαι λαλείς του συγγνώμη κύριε το και το κλείνουμε τζαι πρέπει να πληρωθώ. Εσύ μπορείς να κάτσεις όσο θέλεις αλλά πρέπει να με πληρώσεις.
Ανοίγει το πουσλίκι, φκάλει πορτοφόλι τζαι φκάλει μιαν μάτσα πενηντάευρα πληρώνει σε.
Παίρνεις τα στο μπαρ κλείεις λογαριασμό. Πας παίρνεις του τα ρέστα λες τους συγχαρητήρια τζαι καλά να περάσουν ρίχνει μια ματιά στο τίκετ τζαι λαλεί σου πιάστο τούτο εν οκ. 
Μα αργές κινήσεις παίρνεις τα πουσλίκια τζαι βάλεις τα μες τον δίσκο σου. Περπατάς με βήμα αργό για να μεν σιονοστούν τα σελίνια που σου άφηκεν για Tips πάεις πας το μπαρ να γελάσεις με τους υπόλοιπους με τα tips. Ανοίεις το πρώτο τζαι έχει 4 ευρά.Τέλεια!!!!!

 Ανοίεις το δεύτερο τζαι πιάννετε η ψυσhιή σου. Έφηκεν σου 40 ευρώ tips. Τζαι τζιαμέ παγώνεις. 
Οκ δεν είναι η πρώτη φορά και ελπίζω ούτε και η τελευταία που εχτύπησα έτσι λεφτά αλλά ήταν τζιαμέ ούλλοι τζαι εθωρούσαν. Τζαι μετρούσαν τα. Τζαι εσύ μες την μέση να νιώθεις μαλάκας. 
Η ώρα επήεν 1 τζαι 45 τζαι στέκεσαι τζιαμέ σαν τον μαλάκα. Τζαι να μουρμουρούν ο καθένας με τον πόνο του για τα tips τζαι τες μαλακίες. Ο καθένας ότι φκάλει εν δικό του. Άρα τα 44 εν δικά μου. Τζαι θωρούν τα ούλλοι. Ου πρέπει να είσαι πολλά χαρούμενη τζαι μαλακίες τζαι κροκόδειλοι με νυφικά. ΕΕΕΕμμμ νότ εν είμαι. Επάγωσα. Εν ξέρω γιατί. Φωνάζω του μπάρμαν τζαι διώ του ένα μερίδιο που τα λεφτά γιατί αξίζει το. Άλλωστε τζείνος έκαμεν τα ποτά. Τζαι δεν τα πιάνει. Ξέρω οκ εν δέκα ευρά έννεν πολλά αλλά μαν πιάστα. Τζαι δεν τα πιάνει. Λαλεί σου:

-Μάνα μου this is ALL yours. This is how it goes here. Its yours.
-Ναι, ρε λαβ μου. Εν δικά μου τζαι θέλω να σου δώσω ένα ποσό γιατί εγώ θεωρώ ότι έτσι εν το σωστό.

Δεν τα έπιασε. Τούτο το πλάσμα εκτός του ότι είναι πολλά σωστός στη δουλειά του κάθε μέρα αποδεικνύει μου πόσο καλός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος σε μια τέτοια δουλειά τζαι εντυπωσιάζει με.  Επείραξεν με που εν τα έπιασε γιατί για μένα εσήμαινεν πολλά. Πριν τζαι αν τον είχα σε εκτίμηση τωρά ανέβηκε σκαλιά. Επία σε μια γωνιά ήπια ένα καφέ τζαι είπα τους φέφκω. Η ώρα εν 2 εσχολάσαμεν. Ακόμα συζητούν το. 

Η ώρα εν 4. Ακόμα σκέφτουμαί το.... 
Το να φκάλεις tips του στυλ έρχονται τζαι δίνουν σου χρήματα στο χέρι όταν δεν βλέπει κανένας εν έναν πράμα. Το να τα δουν όλοι και μάλιστα όταν είναι ένα τέτοιο ποσό εν πολλά διαφορετικό. Αλλάζουν οι ισορροπίες... Γεννιέται ο ανταγωνισμός τζαι εν μου αρέσκει...

Τούτον ελήφκουμουν τωρά....

14 σχόλια:

  1. Πάψε παιδί μου να σκέφτεσαι τι θα σκεφτούν. Να είσαι εσύ εντάξει στη δουλειά σου, να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, τζαι τα άλλα αν εν άθρωπος ο μάστρος σου έννα τα καταλάβει.
    Το καλό εν ότι φαίνεσαι να διασκεδάζεις μες στην κούραση σου, ό,τι καλό έχει να σου προσφέρει η δουλειά σου, ώσπου να βρεθεί κάτι καλύτερο. Μεν μιζεριάσεις ποτέ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι ότι σκέφτομαι τι θα σκεφτούν ή ότι θα ασχοληθώ με όσα λεν... απλά αλλάζουν οι ισορροπίες τζαι εν μου αρέσκει.. άλλον ο ανταγωνισμός τζαι άλλον ο συναγωνισμός...

      Διαγραφή
    2. χεχε όσο για την μιζέρια? εν έχω έτσι λέξη στο λεξιλόγιό μου!!!

      Διαγραφή
  2. Πού εν που είπαεν ότι δουλεύκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε στο νο.1 ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας... είπαμε δεν είμαστε ότι κ ότι...

      Διαγραφή
  3. Re blakies exei ka8e ergasiakos xwros, mhn kollas. Business as usual kai as tous allous na trwgontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μεν ξεκινήσουν να τρων που πάνω μου εν το πρόβλημα :)

      Διαγραφή
  4. Επικοινωνείτε οπως η Μαρούσκα με την Ντένη Μαρκορά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχε εν εσκέφτηκα καθόλου την Μαρούσκα.. πάω να δω κανένα βίδεο να μάθω κανενα Ρωσσικό... :)

      Διαγραφή
  5. γιατί εν ήρτα γιατί εν ήρτα γιατί εν ήρτα!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα διασκεδάζεις στη δουλειά όλα καλά!:) Η ζωή θέλει και λίγη ξεγνοιασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή