Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τα ανεργιακά μου #2 ... Τούτα είδες τα;;



Τούτα...  http://ergodotisi.com/searchindiscipline.aspx?id=80   ειες τα;;   ερώτησεν με η Γρούτα...

 Εία τα εία τα!!!! Για να τα δεις τζαι εσύ πήεννε δαμέ  (www.mlsi.gov.cy ) Εν ξέρω πως γίνετε τζείνο πράμα που πατάς δαμέ τζαι παίρνει σε όντως τζιαμέ...Τέλοσπάντων...Εχάρηκα έκαμα αιτήσεις... Για να είμαι ειλικρινής έκαμα τζαι εγώ τζαι η σις μου..  Για όλες τις θέσεις ακόμα τζαι για τζείνες που εν Α2... τζαι πέφτουμεν την νύχτα τζαι παρακαλούμεν να μας κάτσει έστω μια Α2 τζαι ασπάξιξη τα πτυχία τζαι τα μάστερ.... Ακούγεται αλαζονικό αλλά Α2 πιάνουν σε με απολυτήριο Λυκείου τζαι υπάρχει τζαι μια διαφορά βέβαια 500ευροπουλλακίων το λιγότερο... (που εν η δόση του δανείου μου...)

 Ας το πάρουμε από την αρχή όμως να δούμεν πόσο ύποπτη είναι η προκύρηξη/προκήρυξη;  των πιο πάνω θέσεων ένα μήνα πριν  τις προεδρικές εκλογές σε μια χώρα όπου έχουν παγοποιηθεί οι προσλήψεις στο Δημόσιο. 
  • « Οι παρούσες ανάγκες της υπηρεσίας απαιτούν όπως οι υποψήφιοι κατέχουν πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλο ή ισότιμο προσόν στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ/ΕΥΗΜΕΡΙΑ/ΠΡΟΝΟΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΝΟΜΙΚΑ. »
Το πόσο κοντά είναι η δουλειά του κοινωνικού λειτουργού με τον δικηγόρο τζαι τον εγκληματολόγο δεν το συζητώ.  Τον ψυχολόγο αφήνω τον έξω επειδή φυσικά κολλά παντού. (!) Αλλά λαλείς άτε εν που ενηξέρεις τι δουλειά είναι ακριβώς. Εν πολλές οι θέσεις κάποια εν να είναι για ψυχολόγο τζαι κάποια για κοινωνικό λειτουργό. (Λες τζαι εν εμπορούσαν να προκηρύξουν τη θέση ξεχωριστά.. Ένιγουει...)

  •  « (α) Δίπλωμα αναγνωρισμένης ανώτερης σχολής τριετούς τουλάχιστον διάρκειας σε ένα τουλάχιστον από τα   ακόλουθα ή συνδυασμό των θεμάτων αυτών: Κοινωνική Εργασία/Ευημερία/Πρόνοια, Νηπιοβρεφοκομία, Κοινωνιολογία, Ψυχολογία, Κοινωνική Πολιτική ή Κοινωνική Διοίκηση ή (β) Απολυτήριο αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης. » 
Καλάν σαν έθελες δίπλωμα ξαφνικά με έναν ή κάμνει σου τζαι το απολυτήριο; Μα πως; 

  •  Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων είναι τα ακόλουθα:
ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΜΟΡΙΑ
Πανεπιστημιακό Δίπλωμα ή Τίτλος ή ισότιμο προσόν
Άριστα                   8
Λίαν Καλώς           7
Καλώς                   6
Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος που αποκτήθηκε μετά από σπουδές διάρκειας ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους σε θέμα/θέματα που αναφέρονται στην παράγραφο (1)(i) πιο πάνω
4
Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD)
2
Πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης

1 μόριο για κάθε συμπληρωμένο εξάμηνο, με ανώτατο όριο δυο έτη


ΟΚ. Δεκτό. Να με αξιολογείς με βάση το βαθμό του πτυχίου. (Πτυχίο τζαι δίπλωμα εν το ίδιο πραμα; ) Καλάν τζαι γιατί εν μου αξιολογείς τζαι το μάστερ μου όπως το πτυχίο; Το Distinction εν το ίδιο με το pass δηλαδή; Σόρρυ τζιόλας αλλά εν εκάμαμεν την ίδια δουλειά τζαι εν θέλω να με βάλλεις στο ίδιο καζάνι με έναν του pass. Ακούγεται αλαζονικό αλλά σόρρυ.... Αφού εξεκίνησες να αξιολογείς πτυχία θα έπρεπε να συμβεί το ίδιο και στο μάστερ. 
  • Πείρα λαλεί σχετική με τα καθήκοντα της θέσης.. 
Πόσο σχετική δηλαδή; ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΤΖΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΩΣΤΙ ΝΑ ΕΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙς ΘΕΣΕΙς;  Μάλλον έτσι πείρα ζητά γιατί εν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που να έχει πειρα χωρίς να έχει δουλέψει τζιαμέ. Επίσης η πειρα ισοσταθμίζει το μαστερ. Ναι τζαι όσο τζαιρό έκαμνα το μάστερ ο άλλος ήδη έπιασεν τα μόρια αφού εργαζόταν ήδη....
  •   «Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. » 
Κανένα σχόλιο απολύτως.
  •  « Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. »
Κανένα σχόλιο απολύτως.
  •  « Τα καθήκοντα που θα εκτελούν αυτοί που θα προσληφθούν είναι τα καθήκοντα που αναφέρονται στα Σχέδια Υπηρεσίας της αντίστοιχης οργανικής θέσης. »
Το ότι κανένας δεν ήξερε να μου πει που ακριβώς θα έβρω τούντα σχέδια υπηρεσίας ήταν πολλά κουλ.. Μισής μέρας τηλεφωνήματα τζαι σουπα-μουπες για να καταλήξω πιο μπερδεμένη από όταν ξεκίνησα τα τηλεφωνήματα. Επίσης είχεν έναν πολλά καλόν κυριούλλη τζαι είπεν μου ακριβώς τι θα κάμνουν όσοι προσληφθούν μάνα μου τον ρε.. Ήταν ο μόνος που μου απάντησεν το τηλέφωνο. Οι άλλες οι καρακάξες του ΚΕΠ ούτε καν να σε βοηθήσουν. Για τις υπόλοιπες θέσεις εν έππεσα τυχέρη εν απάντας κανένας τα τηλέφωνά του.
  • «Πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης είναι η πείρα που αποκτήθηκε με την εκτέλεση καθηκόντων που   σχετίζονται άμεσα με αυτά που αναγράφονται στο Σχέδιο Υπηρεσίας της αντίστοιχης οργανικής θέσης. Η πείρα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών δεν επιμετρείται.»
Δηλαδή ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΑΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΤΖΑΙ ΝΑ ΕΛΗΞΕΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΤΖΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙς ΕΝΝΕΝ; Γιατί τζαι οι δικηγόροι κάμνουν άσκηση δεν είναι κατά τη διάρκεια των σπουδών αλλά δεν είναι και πείρα με την έννοια που θέλετε εσείς να της προσδώσετε. Επίσης θέλεις ας πούμεν πείρα για τις θέσεις λειτουργού στα γραφεία εργασίας τζαι μετρά σαν πείρα αν εργάστηκες σε ιδιωτικό γραφείο εξευρέσεως εργασίας καλάν τζαι αν εδούλεψα σε ένα τέτοιο γραφείο αλλά δεν μπορώ να σου βρω αποδεικτικά γιατί ο μάστρος μου εν μου έβαλλεν κοινωνικές ασφαλίσεις τζαι εκατάγγειλά τον στο γραφείο εργασίας που ΚΑΜΝΩ ΑΙΤΗΣΗ για δουλειά αλλά εσείς οι αχάπαροι έχει  πόσο καιρό η κουβέντα τζαι ακόμα να τον έβρετε (ο τηλεοπτικός φακός πάντα βρίσκει τον τα Σαββατοκυρίακα τζαι τες Τετάρτες ) ήντα μπου γινίσκεται μεινίσκω φυσικά με 2 χείλη καμένα... Τι να πεις...
  • « Σε περίπτωση υποψηφίων που ισοψηφούν, για τον καθορισμό προτεραιότητας θα χρησιμοποιούνται τα πιο κάτω κριτήρια με τη σειρά που εμφανίζονται:
            - Ειδικά Κριτήρια (ανάπηροι)
            - Βαθμός απολυτηρίου σχολής μέσης εκπαίδευσης (προτεραιότητα σε υποψήφιους με υψηλότερη βαθμολογία)
- Ηλικία (προτεραιότητα σε υποψηφίους με μεγαλύτερη ηλικία)

ΟΚ. Ειδικά κριτήρια ανάπηροι να το καταλάβω. Ασπάξιηξιη να το πάρει το ποτάμι. Να με κρίνεις όμως με βαθμό απολυτηρίου ε όχι εν το χωνέφκω.... Δηλαδή εν να με κρίνεις τι βαθμό είχα που ήμουν 17 χρονών τζαι όχι τώρα στα εικοσι τόσα μου; Εν να με κρίνεις τον τζαιρό που ερωτέφκουμουν τζαι ο νους μου εν ήταν πας τα γράμματα; Το γεγονός ότι είχα κοσμία ας πούμεν τζαι 15 γενικό εν να με κρίνει τζαι όχι το γεγονός ότι επέρασα μες τους 10 πρώτους γιατρούς ας πούμεν της Ιατρικής Αθηνών;  που μεν ακούσω μαλακίες πριν 10 χρόνια οι βάσεις ήταν παλλούτζια.... (η Ιατρική εν παραδειγμα εν ετέλειωσα ιατρική... ετέλειωσα όμως μιαν εξήσου δύσκολη σχολή τζαι ο γενικός μου ήταν που σου νέφκω που πάεις) Α τζαι επίσης μεν ξεχνιόμαστεν εννεν το ίδιο παλλούτζι να έχεις φυσική, χημεία, βιολογία με το να έχεις τέχνη, πρακτική γραφείου τζαι γυμναστική για αυτό μεν μου λαλείς απολυτήριο. Το ηλικιακό εν έχω κάτι να πω εν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να δωθεί/δοθεί; προτεραιότητα σε υποψηφίους μεγαλύτερης ηλικίας. Αν θέλεις να σεβαστείς κάποιον να του μιλάς στον πληθυντικό όταν θα το απευθυνθείς όχι να του δώσεις την θέση εργασίας μου.  Τζαι ποσο μεγαλύτερης ας πούμεν να ξέρει ή να μεν ξέρει να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή;
  •  « Η πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας και της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας καθώς και η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, διαπιστώνεται ανάλογα, με βάση τα αποδεκτά τεκμήρια που κατέχει ο υποψήφιος και που απαιτεί η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας. »
Τζαι δαμέ εν το κατάλαβα πολύ καλόν εν το 6.5 ielts αλλά εν πολύ καλόν επίσης τζαι το 7.5. Φαντάζουμαι εν τζαι έχει διαφοράν έννεν; 
  • Όσοι από τους υποψηφίους δεν καλύπτονται με το πτυχίο, αλλά με το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Master), τότε θα αξιολογούνται με «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».
Τι λες καλέ; Λιαν καλώς; Δηλαδή δυο pass ενα στο πτυχίο τζαι ένα στο μάστερ κάμνουν μας λιαν καλώς; Τι πανεπιστημιο ετελειωσεν το πλασμα που τα σκεφτηκεν τούτα ούλλα ήθελα να ήξερα. Επίσης το να τελειώσεις τη Νομική Αθηνών τζαι να κάμεις μάστερ ας πούμε στο Ποινικό δεν είναι το ίδιο με το να τελειώσεις εγκληματολογία στο Αλεξάντερ college τζαι να κάμεις μάστερ σε έναν άκυρο πανεπιστήμιο στην Αγγλία με ένα γενικό law να κοπείς στο dissertation τζαι να πιάσεις το Γενάρη της επόμενης χρονιάς έναν pass. Θωρείς με πόθεν έρκκουμαι; με το συμπάθκιο τζιόλας...

  • « Τονίζεται προς τους ενδιαφερόμενους ότι στην αίτηση τους, θα πρέπει να επισυνάπτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, διαφορετικά η αίτησή τους δεν θα γίνει αποδεκτή.»
Για 6 θέσεις εργασίας τις οποίες δεν θα πάρω ούτε και μια έφαα 20 ευρώ φωτοτυπίες, 2 ευρώ πάρκιγκ στη Λευκωσία γιατί στις κοινωνικές ασφαλίσεις εν είχεν πούποτε να παρκάρω, 20 ευρώ πετρέλαιο, 2 ευρώ κάρτα τηλεφώνου  για να συνεννοηθώ με μιαν που είναι το Τμήμα εργασιακών σχέσεων (εν έτσι που το λεν; ένιγουει) στη Γρίβα Διγενή το φαί μου τζαι το ποτό μου εν τα μετρώ καν. Ενώ πολύ απλά θα μπορούσαμεν να κάμουμεν ηλεκτρονικά αίτηση τζαι μεις οι απένταροι να μεν θέλουμεν 50 ευρά για να κάμουμεν αίτηση εργασίας.
  • « Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στα τηλέφωνα 22406708 και 22406612.»   
Είπαμεν φέκιου πολλά κυριούλλη για τους υπόλοιπους δεν μπορώ καν να σχολιάσω κάτι που δεν έγινε...
 


Αυτά ... Δεν έχω τίποτα άλλο να πώ....Τις προκηρύξεις είδα τες.. Την θέση εν νομίζω να δω....




7 σχόλια:

  1. Δύσκολα τα πράματα. Υπομονή και επιμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπομονή..η κατάσταση δεν είναι καλή αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σου απαντώ λογω αρμοδιότητα: Το μάστερ είναι επιπρόσθετο προσόν και όχι προαπαιτούμενο σε όλες τις δημόσιες θέσεις και έτσι μοριοδοτείται με συγκεκριμένες μονάδες. το πτυχίο είναι προαπαιτούμενο σε θέσεις Α8 και άνω και έτσι διαχωρίζεται με βάση τον βαθμό.
    Η πείρα σε προηγούμενη θέση στο δημόσιο δεν μετρά με βάση απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, οπότε ας αποφύγουμε σε παρακαλώ τα στερεότυπα περί κανονίσματος άλλων "Εκτάκτων υπαλλήλων". σε ότι αφορά τα κριτήρια περί ισοψηφίας είναι μέθοδοι που ακολουθούντα παγκόσμια και βάση οδηγιών της ΕΔΥ, γιατί προσπάθησε να καταλάβεις ότι εάν δεν υπήρχαν τέτοια κριτήρια και ισοβαθμούσες με την κόρη του Αναστασιάδη στο ιντερβιού, πως θα μπορούσαμε να διασφαλίσουμε την αντικειμενικότητα της επιλογής? μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά μερικές φορές η γραφειοκρατία είναι ο μόνος τρόπος να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του πολίτη.
    Σε ότι αφόρα τα κριτήρια της ΕΔΥ για τις γλώσσες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της αναρτημένα.
    Τέλος στην απορία σου για την αξιολόγηση του μάστερ, εννοεί ότι εάν κάποιος δεν έχει σχετικό πρώτο πτυχίο δεν θα είχε το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση. Εάν όμως κάποιος έχει σχετικό μάστερ αλλά όχι σχετικό πρώτο πτυχίο, τότε παίρνει τον μέσο όρο της βαθμολογίας των πτυχίων (ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ) και γίνεται δεκτή η αίτηση του. Δεν μοριοδοτειται όμως σαν να έχει μάστερ. Αντιλαμβάνεσαι επίσης ότι ακόμα και αν υπήρχε αντικειμενικός διαχωρισμός με βάση το επίπεδο του πανεπιστημίου (αντιλαμβάνομαι το επίπεδο του Αλεξάντερ και του Χάρβαρντ), που δεν υπάρχει κάτι σε παγκόσμια κλίμακα, θα ήταν πολύ άδικο να προσλαμβάνουμε μόνο όσους έχουν τα χρήματα να πάνε στο Χάρβαρντ έτσι? Εξάλλου το επίπεδο κάποιου στην αξιολόγηση θα φανεί από πολλούς παράγοντες.
    Υ.Γ.Ηλεκτρονίκες αίτησεις ακόμα δεν λαμβάνονται μπορείς όμως να υποβάλεις την αίτηση σου στα επαρχιακά γραφεία εξυπηρέτησης του πολίτη με πολύ λιγότερη ταλαιπωρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμ... λογω αρμοδιοτητας??? Δηλαδή;
    ακόμα και επιπρόσθετο προσόν που είναι δεν βράζουν όλα τα μαστερ στο ίδιο καζάνι όπως δεν βράζουν και όλα τα πτυχία.
    αν η πειρα δεν μετρά τότε τι την ζητάς; αν υπάρχει απόφαση του γενικού εισαγγελέα τότε πληζ θα ήθελα πάρα πολλά να την δω στείλε μου την με μέιλ...
    χεχεχε τζαι η αντικειμενικότητα της επιλογής εν να κριθεί που τον γενικό βαθμό του απολυτηρίου του λυκείου; επειδή ο δικός μου βαθμός απόλυσης τζαι η διαγωγή μου δεν προμύνηε/προμήνυε καθόλου τούτο που είμαι σήμερα. (όχι το άνεργος αλλά το επιστήμονας!)
    Ναι είδα τζαι τα κριτήρια. εσμίξαν κουτσια, λουφκια τζαι φασόλια.
    ε σόρρυ αλλά εν εκατάλαβα γιατί να έχει το δικαιωμα τζείνος που εκαμεν απλά μαστερ... τζαι με πως φκαίνει έτσι ο μέσος όρος λιαν καλώς; εν το καταλάβω..
    Επίσης δεν είναι θέμα χρημάτων όσα διάς στο Αλεξάντερ διάς τζαι στο uclan τζαι εν τζαι τα 2 στη Λάρνακα η μόνη διαφορά είναι ότι το Αλεξάντερ πιάνει σε με 12 γενικό τζαι το uclan 18μιση και άνω.
    Επίσης θα ήθελα πάρα πολλά να γνωρίσω κάποιον που τον εδέχτηκεν το Χάρβαρντ τζαι δεν επήεν λόγω χρημάτων.
    Πολλούς παράγοντες; Ποιους;
    υγ. τα επαρχιακά γραφεία εξυπηρετησης του πολίτη Αμμοχώστου αρνηθήκαν να παραλάβουν αίτησή μου τζαι εν τζείνα που με στείλαν Λευκωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "αν η πειρα δεν μετρά τότε τι την ζητάς; αν υπάρχει απόφαση του γενικού εισαγγελέα τότε πληζ θα ήθελα πάρα πολλά να την δω στείλε μου την με μέιλ..."
    Πειρα στο δημοσιο ...
    Επ'ισης που τουτα που λαλείς φάσκεις και αντιφάσκεις.
    "Επίσης δεν είναι θέμα χρημάτων όσα διάς στο Αλεξάντερ διάς τζαι στο uclan τζαι εν τζαι τα 2 στη Λάρνακα η μόνη διαφορά είναι ότι το Αλεξάντερ πιάνει σε με 12 γενικό τζαι το uclan 18μιση και άνω....."
    "επειδή ο δικός μου βαθμός απόλυσης τζαι η διαγωγή μου δεν προμύνηε/προμήνυε καθόλου τούτο που είμαι σήμερα. (όχι το άνεργος αλλά το επιστήμονας!)"
    Δηλαδή με βάση το βαθμό απόλυσης σου θα έπρεπε να παέις στο αλεξάντερ τζε να μεν μπορεις να κάμεις αίτηση.
    Δηλαδή επειδή εσύ στο λύκειο έπαιζες τον πρέπει να αρκέψουμε να μετρούμε που τζιαμέ τζιε τζεί.
    Το ότι ετέλειωσες ενα πτυχίο/μάστερ δεν λέει απολύτως τίποτε. Κάθε χρόνο τελιώνουν χιλιάδες.

    "Επίσης θα ήθελα πάρα πολλά να γνωρίσω κάποιον που τον εδέχτηκεν το Χάρβαρντ τζαι δεν επήεν λόγω χρημάτων. " Όου Πλίζ
    "ε σόρρυ αλλά εν εκατάλαβα γιατί να έχει το δικαιωμα τζείνος που εκαμεν απλά μαστερ... τζαι με πως φκαίνει έτσι ο μέσος όρος λιαν καλώς; εν το καταλάβω."
    Άρεσεν μου το απλά....

    Επιστήμονας Πφφφφφφ

    Κώλ, Χέλμουτ Κώλ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οκ...
    ακόμα να πάρω στο μέιλ την γνωμάτευση του εισαγγελέως σόου ώστι να την δω επιφυλάσσομαι...
    ο βαθμός απόλυσής μου επήεννεν τζιαμέ που μου λαλείς για αντικειμενικότητα... στο Λύκειο εν τζαι φημιζόμασταν πολλά για αντικειμενικότητα... κυρίως στη Λάρνακα όπου γονείς, κουμπάροι τζαι παιδιά ήταν στο ίδιο σχολείο τζαι αντάλλαζαν εικοσάρια. Αν ήσουν τζαι ασυμβίβαστος τζαι είχες τζαι επίθετο που έφκαλεν κότζινο πανί στο άκουσμά του τζαι πλήρωνες αμαρτίες γονέων και λοιπών εν τζαι έθελες πολλά να σε μαυροπινακίσουν με όλα τα επακόλουθα στη βαθμολογία... σόου χαμηλό γενικό δεν είχα γιατί ήμουν αδύνατη μαθήτρια ή επειδή τον έπαιζα για να χρησιμοποιήσω τζαι τα λόγια σου, αντιθέτως έμπηκα που τους πρώτους στη σχολή μου.
    γουέλ εν ξέρω πλάσμα που τον εδέχτηκεν καλό πανεπιστήμιο στην Αγγλία ή στην Ελλάδα τζαι να το έφτυσε για το Αλεξάντερ... χωρίς να έχω οτιδήποτε ενάντια στο κολλέγιο/ πανεπιστήμιο ή ότι τζαι αν είναι... επίσης στα πανεπιστήμια εν μπαίνεις μόνο με το απολυτήριο σου.
    όντως κάθε χρόνο τελειώνουν χιλιάδες.. τζαι κλαίω που ετέλειωσα τζαι γω τζαι η Ππινού που τα Λεύκαρα τζαι εν ξέρει να ανοίξει το στόμα της να πει 2 κουβέντες στα εγγλέζικα ή έστω τουλάχιστον στα ελληνικά.
    εν σου άρεσεν το απλά μου; απλά εν καταλάβω γιατί όταν δεν έχεις το α να μπορείς να κάμεις αίτηση έχοντας το β. τζαι με πιο σκεπτικό πιάννεις το λιαν αντί απλά το καλώς;

    Κώλ;;;; Maike is that you???? (:


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οκ κατ αρχήν είμαι ο ανώνυμος που σου απάντησα στις 30.1.2013, 11.29 και ΟΧΙ ο κωλ.
    καταλαβαίνω το θέμα σου με το απολυτήριο απόλυτα γιατί και εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία. Αυτό που προσπάθησα να σου εξηγήσω (η αρμοδιότητα είναι λόγω της εργασίας μου- νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ) είναι ότι καταλήγεις να μέτρα ο βαθμός του απολυτηρίου μόνο στην περίπτωση που ισοψηφήσεις με κάποιον άλλον υποψήφιο. πρόκειται για έκτακτες θέσεις οι οποίες δεν έχουν την προφορική συνέντευξη. β) Παρόλο που μπορώ να απαριθμήσω αρκετούς που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν σε ivy league Πανεπιστήμια και σπούδασαν στην Ελλάδα για παράδειγμα, νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοούσα.
    γ)το θέμα σε όλα όσα ανάφερα δεν ήταν να δικαιολογήσω απαραίτητα τις πράξεις της δημόσιας διοίκησης που μπορεί να φαίνονται και κάπως αδικαιολόγητες προς τα έξω. Οι κανόνες φτιάχνονται από ανθρώπους και πολλές φορές γίνονται και λάθη. Ο σκοπός όμως που μπαίνουν κάποια κριτήρια είναι να είναι εί δυνατόν όλοι ισοι έναντι του νομού. Δεν είναι ιδιωτική εταιρία που προσλαμβάνει μόνο οποίον κρίνει σωστό , θα πρέπει η επιλογή αυτή να μπορεί να σταθεί νομικά και αυτό απαιτεί την επιβολή κάποιων ίσως οριζόντιων κατ' εσένα κανονισμών.
    Όσον αφόρα την γνωμάτευση, αντιπαρέρχομαι το υπονοούμενο, η πρόθεση μου ήταν απλώς να διευκρινίσω ότι δεν μέτρα πλέον ως πείρα αν κάποιος εργάστηκε σε προηγούμενη θέση στο δημόσιο,αλλά πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης που μπορεί να αποκτήθηκε οπούδηποτε.
    Σε οτι αφορά το μάστερ, μετρά το "λιαν καλώς" μόνο στην περίπτωση που σου προανέφερα, κατά την προσωπικη μου άποψη επειδή δεν θα μπορούσε να δοθεί άριστα ή καλώς, μια και πολλά μαστερ δεν αναγραφούν βαθμολογία.
    Εν πάσει περίπτωση, η πρόθεση μου δεν ήταν να μπω σε διένεξη με οποιοδήποτε, απλώς θεώρησα πως οι ερωτήσεις σου ήταν ανοικτές σε σχόλια. απολογούμαι για το σεντόνι.
    ΥΓ.οι πολλοι παραγόντες είναι αυτοί που προσμετρόυνται στην τελική βαθμολογια δηλ το συνολο γλωσσων, πειρας, διπλωματων, βιογραφικών κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή