Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Lοndon calling…



Επήρα την μεγάλη απόφαση… Θα πάω Λονδίνο…  Ναι ρε θα αντιμετωπίσω τους φόβους μου τζαι θα πάω London baby.. Παίζει να είμαι τζαι λίο πιωμένη τζαι νάκκον απελπισμένη την ώρα που έπαιρνα έτσι απόφαση  αλλά ναι ρε θα πάω και ας μου βγει και σε κακό.. Έκλεισα εισιτήρια…  Το μόνο που μεινίσκει είναι να έβρω αξιοθέατα… Χάτε ήντα κάθεστε?? Πέστε μου που πάω τι βλέπω , που τρώω , που πίνω…    τζαι προπάντων που μεινίσκω… Αν είναι να μείνω σε παγκάκι πληζ πεστε μου πιο πάρκο έχει την πιο ωραία θέα ...

Που τρώω??Τζαι για να σας βοηθήσω τρώω τα πάντα  ΚΡΕΑς ΠΛήζ μπόλικο… Εν τρώω ωμά ψάρια.. Κάμνουν πούποτε κουπέπια? Πού να πάω να πιω καμιά μπύρα? Εν να πάω καλέ τζαι στην αλισαβού να πιούμε το φραπέ μας οκ! Ήνταλοις κάμνετε… Πεθανίσκω για πάρκα τζαι τοπία… Επίσης λατρέφκω τες αγορές.. Τες μαρκέττες όπως τες έλεγε η προγιαγια μου…  Χάνουμε τζιμέσα.. Δακάτω εγύρισα τες ούλλες γυρώ που το χωρκό μου.. Α τζαι μουσεία.. Μεν μου πείτε τζερκά τζαι λιβάνια ιστορία θέλω να μάθω όχι γκλαμουριά.. Χα τζαι για χορό .. σαλσάρουν  τζικάτο να πάρω τζαι τα παπούτσια μου??? 

Επίσης οποιεσδήποτε πληροφορίες καλοδεχούμενες…  Ομγ παίζει να χτυπά η καρκιά μου 256 το δευτερόλεπτο… Το Λονδίνο εν ένα που τους μεγαλύτερους μου φόβους είπα σας το??? είπα σας το…





Τούτον έπαιζε την ώρα που πήρα την απόφαση... Ε όι που τον bruce που περιέργως αρέσκει μου πολλά σε τούντο σόγκ (εν να τρίζουν τα κοκκαλούθκια των clash αλλά ηντα να κάμω εν ορέξεις τούτες καλάν προτιμήσεις.. μεν ακούεις ρε strummmmmeeerrr εν πελλάρες που λαλώ...)

39 σχόλια:

  1. Μα γιατί τόση φοβία για το Λονδίνο;;;; Οξά εν κάμνει να ρωτήσουμε; :Ρ

    Εμ εγω επερασα 2-3 φορές ξυστα ετσι καρτέρα να απαντήσει κανένας σχετικος...Πο'να ξιφοηθείς τζαι το Σικάγο τζαι αποφασίσεις να έρτεις εννοείται λαλείς μου! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν έχω ιδέα ρε πρας εν απλά φόβος...ούτε ξέρω καν πόθεν πηγάζει! Με το Σικάγο εν έχω κανένα πρόβλημα!!!

      Διαγραφή
  2. Camden Town miniskeis giati en polla gamata j xalara (j ftina), London eye j oulli tin perioxi jame tou bridge episkeptesai tin (big ben, anaktora ktl), j to pio simantiko, Leicester Square (en ta theatra jame, a3izei na deis ena musical, px Phantom of the Opera sto Her Majesty's), Madame Tissauds (na deis ta kerina omoiwmata j London Zoo (eshei ta paaaaaanta) =)
    i synaulia touti tha einai sto hyde park opote en xreiazetai na s pw na paeis jame, its a done deal!

    kala na peraaaaseis!!! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξενοφίλιε μα που εχάθηκες εσύ;;;; Εσημειωθήκαν ούλλα στη λίστα μου!

      Διαγραφή
  3. OMG! το Λονδίνο είναι η αδυναμία μου! Δοκίμασε τα easy hotel, κείνο στο paddington εν οκ, αλλά μεν περιπένεις τίποτε wow, ενα δωματιούι 2χ2, εν φτηνό. Γενικά στην περιοχή κείνη έχει έτσι μικρά affordable hotels. Ότι λέει ο Ξενοφίλιος πιο πάνω i like! Βάλε και το aquarium που είναι WOW, εγώ έμεινα τζιμέσα μισήν μέρα!Έχει πακέτο να αγοράσεις πιο φτηνά madame Tussaud-quarium-london eye! Madam Tussaud`s was ok, not that exciting! το καλύτερο μουσείο by far είναι το Natural History. Φαί έχει παντού ότι θέλεις, κάμε μιαν επισκεψη στο Σόχο, Σαββατο ή Κυριακή να πάεις COVENT GARDEN MARKET ΚΑΙ CAMDEN TOWN MARKET! OMG ΜΙΛΟΎΜΕ ΖΗΛΕΥΩ!

    υγ; γιατί ο φόβος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόρη ίσια να κοιμηθώ θέλω τζαι να κάμω κανένα μπάνιο τίποτα άλλο... Τα χρήματα εν να παν στα αξιοθέτα.... Στην μαντάμ εν νομίζω να πάω εν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα... αλλά natural history tzai aquarium εσημειωθήκαν... Ta markets επίσης! Φαί παντού? ΠΟυ καμνουν είπαμεν τα καλύτερα κουπέπια??? :)

      Διαγραφή
    2. ε επήες ήρτες?
      τα καλύτερα κουπέπια κάμνει τα η μάμμα μου αν ενδιαφέρεσαι :P

      Διαγραφή
  4. Νομίζω ουσσούτε ούλλοι όσπου να μιλήσει η Rania! Μα πού εχάθηκεν σιόρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 κόμμεντς πιο κάτω η ράνια εζωγράφισε... σωστός ταξιδιωτικός οδηγός!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  5. εν εξαναπήα τζαι θέλω τζαι γω... :/

    τούτη την μέθοδο να μεθάς τζαι να βαστάς μιαν υδρόγειο τζαι να την γυρίζεις τζαι να βάλεις το δάχτυλο σου τζαι όπου σταματά να πάεις διακοπές θέλω να το κάμω τζαι γω... οξά ένεν έτσι που εγίνηκε; :ρ

    υ.γ. αρέσκει σου πολλά τζαι εν θέλεις να απογοητευτείς; εν έτσι που το φοάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατε σάστα πουρτού σου τζαι έλα!!! προλαβαίνεις!!! Φτανει να μεν παραπονιέσαι αμαν σε τραβολοώ ποτζεί τζαι ποδά! Χαχαχα τούτο με την υδρόγειο έκαμα το το καλοκαίρι... Τωρά απλά άκουσα το τραγούδι, ήμουν σε μια κατάσταση 3 λαλούν τζαι όσοι αθκιασεροί θέλουν χορέφκουν....
      υ.γ. εν έχω ιδέα .. εφαντάστεις να πάω να ερωτευτώ το Λονδίνο τζαι να μεν θέλω να φύω??? Να πεχτώ!!!

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ με Beatrix και Ξενοφίλιο. Να μείνεις κόντά στην Paddington όμως εν κεντρικά έχει πολλά ξενοδοχεία τζιαμέ γυρώ και βρίσκεις και σχετικά φτηνά. Covent Garden & Camden Town όπωσδήποτε!! Και μεν το φοάσαι το Λονδίνο θα πιάσεις ένα χάρτι του δίκτυου του μετρό (το οποίο είναι άψογο και πολλά πολλά βολικό) και θα κινείσαι πανεύκολα. Γύρω που τα Βρετανικά Ανάκτορα εν το St. James's Park με λίμνη, σκιουράκια ούλα κομπλέ, αν πάεις τωρά που εν άνοιξη θα είναι πανέμορφο για βόλτες. Καλά να περάσεις!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το λονδίνο για κάποιο λόγο φοούμαι το τζι εγώ. Επειδή επήα με άτομα που εξέραν καλύτερα τζαι ετραβολοούσαν με νομίζω ότι εν θα ξέρω να κυκλοφορήσω. Μαλακίες. Μεν φοάσαι. Πόσες μέρες θα πάεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφαντάστεις να μεν καταφέρω να κυκλοφορήσω? όχι έτσι πράματα!!! Κάμνω τζαι λιστούα που να πάω τζαι τι να δω!!! Εν ανοιχτό το εισιτήριο μόλις μου λείψουν τα ευρά εν να πιάσω τα πουρτού μου τζαι να έρτω πίσω!!!

      Διαγραφή
  8. Εξέχασα να σου δώσω τούτο:

    http://www.travelinesoutheast.org.uk/se/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en&timeOffset=15

    εν να σε βοηθήσει αρκετά, τζιαι ναι προμηθεύτου έναν χάρτη του underground (αν έσιει έργα τζιαι κάποιος σταθμός κλείσει για καμιά μέρα, ανακοινώνουν το πολλά πριν μαζί με τα alternatives, μεν αγχωθείς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επήα εκατόν φορές αλλά πούποτε εν επήα !

    Δοκίμαστο τούτο.

    http://www.metaltravelguide.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. likeeee!!!!! Καλά ρε εύρε ούτε καν στη βασίλισσα!!! Εν γινέτε!!!

      Διαγραφή
  10. Standing Ovation για την απόφασή σου.

    Portobello Road (ειδικά αν σου άρεσε το Notting Hill, η ταινία)

    Θα περάσεις τέλειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πορτομπέλλο σημειώθηκε....Omg μολις το εγούγλαρα!!!! Antiques markeeeetttttt ... Τέλειαααα!!! Ε με τούτα ούλλα που μου συστήνετε είμαι άξια της τύχης μου αν δεν καταφέρω να περάσω τέλεια! ευχαριστώωωω...

      Διαγραφή
  11. μα γιατί φοάσαι το Λονδίνο??? λόγω κόσμου? ..no worries έχω και εγώ αγοραφοβία και το Λονδίνο εν η αγαπημένη μου πόλη!
    το tube εν ο πιο εύκολος τρόπος να κυκλοφορείς και εν πολλά εύκολο να το χρησιμοποιήσεις έχει παντού signs με τα ονόματα των σταθμών. Φόρε γάντια..κυκλοφορεί πολύς κόσμος και εν χτιτζιόν! Μπές μόνο και μόνο για το experience..εγώ προτιμώ να κυκλοφορώ με το λεωφορείο..βλέπεις και έξω κίνηση και κόσμο και εν άλλη φάση. It might take longer που το tube αν και τα πιο πολλά λεωφορεία έχουν δικό τους lane. Και μπορειλς φυσικά να πιαλσεις black cab which is more expensive..να πιάσεις oyster card για να σου έρτει πιο φτηνά το tube/bus. Τωρά εφκάλαν και συλλεκτική olympic games oyster card! μπορείς να μπείς στο site της tfl (transport for London) για να βρείς info on transportation.
    όσον αφορά μουσεία να πάεις σίγουρα στο madame tassauds και στο natural history museum. Επίσης να πάεις στην tate modern if you are into art. Και φυσικά στο british museum..είπες εν θέλεις αρχαιολογίες αλλά its worth it έχουν και τα ελγίνεια μάρμαρα.
    που αγορές άλλο τίποτε το Λονδίνο..να πάεις στο Portobello market (κατεβαίνεις στο notting hill on the central line κ σκολουθείς το πλήθος) αλλά να το κανονίσεις να πάεις Σάββατο πρωί γιατί τις καθημερινές εν μόνο food/vegetable market ενώ τα Σάββατα πουλούν και άλλα πράματα! Να φάεις φαγητό που τον δρόμο έχει οτι κουζίνα σκεφτείς και να πιάσεις cupcake που το hummingbird bakery! Επίσης να πάεις εννοείται στην camden town (κατεβαίνεις στο σταθμό της camden town on the northern line) any day of the week και να περπατήσεις ως το camden lock θα δείς οτι φανταστείς! Μπορείς να φάεις στο hush κάμνουν ωραίο burger..και να κάτσεις για μπύρες και απλά να βλέπεις την κίνηση (my favourite thing to do!)..έχει και άλλα markets αλλά τούτα εν τα πιο γνωστά..στο shoreditch έχει flower market που είναι απλά amazing! α και φυσικά στο covent garden έχει καταστηματάκια..πήγαινε σίγουρα για μια μπύρα ή για φαί (προτείνω το ιταλικό του jamie oliver στο covent garden)..και να περπατήσεις που covent να πάεις πρός Leicester square (dont take the tube) και Soho και China town να φτάσεις picadilly..make sure να κάτσεις για μια μπύρα στο soho (επρόσεξες οτι αρέσκει μου η μπύρα!) και να κόψεις λίο την κίνηση!!
    στο London eye αξίζει να φκείς μόνο αν είναι καλή η μέρα και καθαρός ο ουρανός γιατί αν έχει ομίχλη εν θα δείς τίποτε..και να περπατήσεις το London bridge, Tower bridge, big ben και να δείς και το abbey (hands down the best abbey in the world που είπε και ο joey!)
    α και να πάεις και oxford street για ψώνια!! ξεκίνα που oxford circus και περπάτα πρός τα κάτω..στην μέση της διαδρομής να βρείς το selfridges! έμπα μέσα και πήαινε κατευθείαν στες σοκολάτες!! βασικά και τίποτε να μεν θέλεις να γοράσεις μπές απλά για την εμπειρία! και μετά προχώρα και θα φτάσεις primark..έμπα μέσα και ξεκίνα να ψωνίζεις! και απέναντι εν το hyde park...αν έχει ηλιούδι θα δείς τους Άγγλους να απλώνουν στο γρασίδι
    επίσης προτείνω να πάεις στο hamleys στην Regent street (εν κάθετος της oxford street) και απέναντι στο apple store! ..και να πάεις και για καφέ στο st. christophers place (εν πίσω που το selfridges)
    και για να τελειώσω επιτέλους να πάεις οπωσδήποτε να δείς musicals! στοιχίζει αλλά its worth every penny! προτείνω ενα που τα classic (Les miserables ή phantom of the opera) και το wicked και lion king! πήαινε και θα με θυμηθείς!!

    εν και είπα πολλά ένεν?:p

    have fun:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εξέχασα να πώ να πάεις harrods! (κατεβαίνεις knightsbridge) u might not shop αλλά αξίζει να πάεις απλά για να το δείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dear Rania εν νομίζω να τα προλάβει τούτα ούλα... :ρ χαχαχα

      Διαγραφή
    2. χαχα..έχεις δίκαιο:p
      ε μπορεί να κάτσει κανένα μήνα ρε!

      Διαγραφή
    3. Σωστός ταξιδιωτικός οδηγός..Αν τα προλάβω τούτα ούλλα εν να είμαι πολλά ευχαριστημένη... Βασικά τζαι τα μισά πάλε χάπππυυυ εν να είμαι.. Ευχαριστώωωωω πάρα πολλλάάάάά΄!!!!!

      Διαγραφή
  13. Κορη ειπαν σου τα ουλλα!

    Παρε ρουχα μακρομανικα Α! Τζαι ανετα παπουτσια!

    Επηα τελος του Ιουνη περσι τζι αν ειχα παλτο θα το εφορουν!!! Τα παπουτσια μου ηταν φλατ αλλα εκοψαν με τζι εφορουν παντοφλες ανοιχτες με κλατσες! Ημουν οπως (οπως?) την κιλιντζιρα μες την Οξφορντ στριτ :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α τζαι καλα να περασεις :) ΧΧΧ

      Διαγραφή
    2. που δείχνει ότι εν εθώρες γυρώ σου.
      διαφορετικά θα εθώρες πόσοι άλλοι ήταν όπως (όπως;) τους κκιλίντζιρους...

      Διαγραφή
    3. χχαχαχαχαχ (χαχαχαχαχ;) χαχαχαχ

      Διαγραφή
    4. μεν το πεις, εγώ αρχές οκτώβρη ετρέχαν που πάνω μου τζιαι εν είσιεν τζιαι πούποτε, ΜΑ ΠΟΥΠΟΤΕ, έναν ανεμιστήρα πιλέ μου!

      Διαγραφή
    5. Κατι εγραψα εις απαντησην (εις τι?), αλλα την ωρα που επηα να καμω δημοσιευση, εσβησεν μου το πισι ο μαμμοθρεφτος... :D

      Διαγραφή
    6. Σημειώθηκε.. Ρούχα... Τζαι κατάλληλα παπούτσια... Μάνα μου ρε μαμμόθρεφτεεε είσαι της τεχνολογίας α!!

      Διαγραφή
    7. sike + evros = l.f.e


      ΕΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ! ΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  14. wahah!!

    θέλω το σε υπόγεια διάβαση ή έστω κιγκλίδωμα του highway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. an mou ekamnen tha itan mes to aitima mou enne?

    protimw kapou pou na ressoun autokinita

    ΑπάντησηΔιαγραφή