Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Πνίουμε λαλώωωωωω σουυυυυυ....


OmG! Ετυχεν σου ποττέ να έχεις τόσα πολλά πράματα να κάμεις τζαι να μεν κάμνεις τίποτα????
Ε έτσι είμαι τωρά.. Έχω 2 εργασίες που πρέπει να γίνουν το συντομότερο τζαι κάθουμαι τζαι κνίθουμε… Εν έχω έμπνευση καθόλου..Άσε που στην μια πρέπει να διαλέξω το θέμα τζαι εν μου έρκετε κανένα.. Ιδεες καλοδεχούμενες.. 

Το ιντερνάσιοναλ λαβ μου ενόμιζεν είμαι Κύπρο τζαι έστειλέ μου μήνυμα να με επισκεφθεί λέω του σόρρυ ρε λάβ αλλά είμαι στο Ενγλαντ … Μόλις του είπα που είμαι…Νο πρόμπλεμ λαλεί μου τίποτε σπουδαίο είσαι δίπλα μεν μου άγχεσε τζαι έρκουμαι να σε δω… Εσού μου λίφκεσουν τωρά πνίουμε να έχω τζαι έρωτες….  Εν επρόλαβα να πάρω αέρα στέλλει μου μήνυμα ο –δεν ξέρω πια είναι η κατάσταση μας φίλοι φίλοι αλλά τέλοσπάντων ας τον πούμε rooney  – μισιρλού αν έρτω φιλοξενάς με? Γοοουόοοτ ντου γιου μιν ??? ε ΟΙ ΠΝΙΟΥΜΕ ΛΑΛΩ ΣΑΣ.. Εν τζαι μπόρω είπα του κόπιασε τζαι κάτι εν να κανονίσουμε εννεν πρόβλημα… Ουυυυυυ Θέλω να φακκώ πάνω μου… Ο rooney που την μιαν ο ιντερνάσιοναλ που την άλλη… Τίποτε μπορεί να μεν συμβεί που τούτα αλλά πάλε θέλω την ησυχία μου.. Εγιώ φταίω που τα απάντησα τα μηνύματα… Εσκοτώθηκα να μεν μαθει ο κόσμος που είμαι να μεν δώσει το τελ μου η μαμ σε κανένα τζαι επήα τζαι έκαμα τα σκατά μόνη μου. Τούτος ήταν να είναι ο χρόνος μου μίσhι μου.. ήρεμα τζαι ωραία..Εγώ τζαι η μισιρλού… ναι καλά…

Επίσης είπα να σκεφτώ τζαι το μέλλον… με τούτα ούλλα που ακούω πρέπει να έβρω κάτι να κάμνω ο κλοιός στενεύει.. Η μαμ σχολιάζει πόσο δύσκολο είναι να έβρεις δουλειά.. Μια πολλά καλή (βολεμένη) δουλειά που ήβρα εν ξέρω πότε αφυπηρετά ο αιωνόβιος που την έχει τωρά.(αφυπηρετά ή φετος ή του χρόνου αλλά έχω άλλα σχέδια για αυτό το χρονικό διάστημα) Επίσης είμαι πολλά μιτσιά τζαι χωρίς πείρα άρα εν νομίζω να με πιαν αλλά αν όχι εμένα ποιον.. Η μάνα να φωνάζει εν σε σπούδασα για να κάμεις τζίντην δουλειά… Εγώ μαλάκας για τα υπολοιπα χρόνια της ζωής μου εν θέλω να είμαι… Επέθανεν μέσα μου ότι ονειρέφκουμουν… Βασικά εδούλεψα τζαι είδα την γλύκα.. Οικογένεια μπορεί να μην θέλω αλλά μαλάκας εν γινίσκουμε να δουλέγκω όπως τον γάρο…  Θέλω την ησυχία μου…

Το ιντερνάσιοναλ λαβ ήταν να με βολέψει EVS πέρσι εν έτυχε… έκαμα ένα σωρό αιτήσεις εν μου απαντήσαν ή απλά είπαν μου σόρρυ εδιαλέξαμεν κάποιον άλλον… Τωρά έφκαλεν ένας οργανισμός που εφιλοξενήσαμεν το καλοκαίρι στην Κύπρο τζαι σκέφτουμαι να κάμω αίτηση. Να τους πω πια είμαι εν θα τους πω… Θα κάμω την αίτησή μου κανονικά τζαι αν καταλάβουν ποια είμαι θκιο εν οι επιλογές. Ή που εν να με θυμηθούν τζαι να που οκ εν καλή κορούα εδουλέψαμεν μαζί της κάμνει μας ή που εν να πουν εν μας κάμνει ακριβώς επειδή εδουλέψαμεν μαζί της.  Σταυρώστε σhερκα πόθκια αν κάμω αίτηση τζαι πιαν με θα μετακομίσουμεν στην Ισπανία τζαι θα ζήσουμεν το όνειρό μας.

Κύπρο δεν θέλω να πάω με τίποτε… Εν ξέρω γιατί.. Εν είμαι έτοιμη να την αντιμετωπίσω ακόμα… Τζαι έχω τζαι 2 εργασίες να γράψω , τζαι φκιουν μου τα ρούχα μου… 

Επίσης πρέπει να μπω επειγόντως σε δίαιτα γιατί εν μπαίνω μες τα ρούχα μου.. Εν δυνατόν να σσσιηστεί το τζην ολάν.. Όι πέ μου… Μιας τζαι εν Πάσχα είπα να φορέσω το τζην μου το καλό…. (έτσι λαλεί η μαμ μου τα τζηνάκια που δεν είναι σκισμένα δεν έχουν περίεργα χρώματα ούτε περίεργα κοψίματα είναι σε σοβαρή γραμμή τζαι εν σκληρά συνήθως το κλασσικό το τζην. ) Το λοιπόν φορώ το τζην actually τραβώ το που 256 πάντες τζαι σκέφτουμαι γαμώτο που τον τζαιρό που έχει να το φορέσω εμίτσιανεν μου… (όι πως  επάσhινες ας πούμεν ήπιεν στο πλύμμα) κουμπώνω το μια χαρά … εν φορώ παντελόνια συνήθως τζαι νιώθω περίεργα στοτζιασμένες οι ζαμπαρελλούες μου μες το τζην ίου… ένιγουει κάμνω λίες κινήσεις να κάτσει πάνω μου το τζην … εν μπορώ γαμώτο πόσον τζαιρό έχει να βάλω παντελόνι… Κάμνω τζαι ένα βαθύ κάθισμα να δω πόσο κατεβαίνει που πίσω να μεν φαίνεται ο κώλος μου την ώρα που εν να κάτσω τζαι ακούετε ένα τσσσσιιιιιιαααακκκκκ….. ΦΑΚ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ!!!! εΣhιστηκε το τζην μα τω Θεώ ειλικρινά εν γίνετε…. Σhιζουνται τα τζην ολάν πας τον κάβαλλλοοοοοο…. Μάνα μου ζαμπουες μου επασhιναμεν… Εν πάει άλλον….. Ναι ρα επάσhινες ενννεν ότι ήπιεν στο πλίμμα… Ε αναγκαστικά μπαίνουμε σε δίαιτα… Για αυτό μερικές μερικές που χάνουν κιλά να που τζαι σε μας τα μυστικά της απώλειας μπας τζαι μπουμε μες τα ρούχα μας!!! Ε ότι έμεινε βασικά … 

Έχει τζαι άλλα πολλά που με κάμνουν τζαι πνίουμε τζαι αγχώνουμε αλλά εν μπορώ πάω να φάω τίποτε να ξιαγχωθώ….

3 σχόλια:

  1. Για είπες να κάμεις δίαιτα, για πάεις να φάεις. Λολ. Μάνα μου κόρη καταλάβω σε. Εγώ θα σταυροκοπηθώ για λόου σου να σε πιάσσιν. Πέρκι μον ζήσεις το όνειρο σου στην Βίβα Εσπάνια. Με τις εργασίες καλή μου στεπ-μπάι-στεπ. Κάμνε τες μεθοδικά να μεν αγχώνεσε τζιαι εν καλά που κάμνεις να μεν θέλεις να στραφείς πίσω Κύπρο. Τραστ μι τζιαι εγώ που ήρτα εμετάνωσα το, πικρά.

    Ελπίζω να πάσσιν ούλα καλά. Τέικ κέαρ. :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόρη μπριθ ιν, μπριθ άουτ. Βαλε πράιοριτις τζαι μεν "φαεις στην μάπα" που λαλουν οι εξ Ελλάδος οσους δεν επιθυμεις.....δειξε πυγμή. Γκουντ λακ με τες εργασίες....συγκετρωθου να τες τελειωσεις τζαι θα γινουν ουλλα.

    Για να μπεις μες τα ρουχα σου, κοψε τα παχυντικα. Μεν τρωεις που εξω, μαειρευκε εσυ για να ξέρεις ακριβώς τι τρώεις.... τρωε συχνα για να μεν αφηνεις τον εαυτο σου να πεινά τζαι μετά να τρωεις οτι εβρεις μπροστα σου. Χανουμε κιλα αργα τζαι σταθερα για να μεν τα βαλλουμε ευκολα πισω.

    Ατε, καλές επιτυχίες! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ναι ρα επάσhινες ενννεν ότι ήπιεν στο πλίμμα… Ε αναγκαστικά μπαίνουμε σε δίαιτα… Για αυτό μερικές μερικές που χάνουν κιλά να που τζαι σε μας τα μυστικά της απώλειας μπας τζαι μπουμε μες τα ρούχα μας!!! Ε ότι έμεινε βασικά … "

    Εφυρτηκααααααααααααα! χαχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή