Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Νιώθω το εν προξενιό...

Παρασκευή
κυρία Χ: Μισιρλού μου, να σου πω... Έχω κάτι που θέλω να σου πω, να συζητήσουμε , να έρθεις σπίτι μου να κάμουμε τον καφέ μας τζαι να τα πούμε οι δυό μας.
Μισιρλού:(με βλέμμα απορίας! μαλάκα έκαμα μαλακία τζαι εν να χάσω την δουλειά σίουρα! φακ τζαι ήθελα τα λεφτά γμτ!) οκ κυρία χ μου,εν κάτι σοβαρό τζαι θέλετε να τα πούμε εκτός δουλειάς είμαι τζαι λίο πιεσμένη τούντες μέρες,  έχω ραντεβού συνέχεια τζαι το σαββατοκυρίακο θα είμαι Πρωταρά, να πούμε Δευτέρα μόλις σχολάσω να περάσω από εκεί? 
κυρία Χ: Ναι μισιρλού μου, μεν ανησυχείς δεν είναι κάτι σημαντικό. Ένα καφέ να πιούμε μαζί να γνωριστούμε και καλύτερα, να τα πούμε τέλοσπάντων.
Μισιρλού: Οκ κυρία χ .

Κυριακή απόγευμα
ντριν ντριννννννννννννν
μισιρλού: Κυρία Χ ,  γεια σας τι κάνετε!
κυρία Χ: Μισιρλού μουυυυυυυυυυ, εκατάλαβες με!!! 
Μισιρλού: Ναι κυρία Χ, (ήντα τσιανς έχει αφού βλέπω τον αριθμό σας ας πούμεν τζαι εν εύκολος τον θυμάμαι τζαι εκτός αυτού ΕΣΠΑΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ!!!ανησυχήσατε με πολλλά, τζαι με τούτα που συμβαίνουν στο γραφείο μάλλον εν κακά μαντάτα που θέλεις να μου πεις)ναι εκατάλαβά σας! Εσυνέβηκε κάτι?
Κυρία Χ: Όι απλά παίρνω για να επιβεβαιώσω ότι θα έρθεις αύριο για καφέ!
μισιρλού: Μην μου ανησυχείτε! 4μισή θα είμαι εκεί.

Κυριακή πιο μετά:
Μισιρλού: Μανα, το και το συμβαίνει με την τάδε πελάτισσα. Τι στο καλό μπορεί να θέλει βάλλει εσένα ο νους σου? Τζαι ήντα τζαι επιάσαν την οι αγάπες της; τζαι γιατί εν μου έλεγε την ίδια ώρα; τζαι γιατί δεν μου το έλεγε στο γραφείο; 
Μάνα : Τι να σου πω ρε μισιρλού. Απλά μπορεί να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα!έχει κανένα γιο μπορεί να σε θέλει για προξενιό!!! (Κύπρια μάνα δαμέ ο κόσμος χάνεται τζαι τζίνη σκέφτεται πως να με παντρέψει)
Μισιρλού:Μάνα κόψε το ...πλις..

Δευτέρα: 4 και μισή η μισιρλού έξω από το σπίτι της κυρίας Χ, εφάαν την οι σκέψεις αλλά τελικά χτυπά το κουδούνι. Ανοίγει με μια χαρά η κυρία χ, κερνά την τζαι λεμονάδα τζαι ελιοπιττα σπιθκιάσιμη, μαθαίνει τζαι για ένα παπουτσίτικο που βαρά διάλυση τζαι εν όλα 20 ευρώ (ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑ έλεγξα το μετά) τζαι μιλούν για ότιδήποτε άσχετο.Τζαι ξεκινούν να μιλούν για τα παιδιά της . Όντως έχει γιο στην ηλικία μου !!!!!!!ΦΑΚ ΕΙΧΕΝ ΔΙΚΑΙΟ Η ΜΑΜ ΜΟΥ! τζαι πιάνει τηλέφωνο τζαι λέει σε κάποιον έρχεσε??? Φακ 1000 φορές έχει φάση να έχει η μαμ μου δίκαιο τζαι είμαι σε πολλά δύσκολη θέση και η κυρία Χ ακάθεκτη να εξυμνεί τον γιόκκκαν της. Πρέπει να εγίνηκα ολόασπρη, εχλώμιασα γιατί ερώτησεν με αν είμαι καλά. 
Κυρία Χ: Όπως και να έχει μισιρλού μου όμως εν τζαι κάλεσά σε δαμέ να μιλούμε για άσχετα. Σε κάλεσα γιατί εσκέφτηκα ότι είσαι μια νέα κοπέλα, οι εποχές εν δύσκολες , εγνώρισά σε τζαι εκτίμησά σε από την πρώτη στιγμή που σε είδα τζαι έχω μια καλή προσφορά να σου κάμω. Τωρά να έρτει τζαι ο κύριος προωθησάκιας να σε ενημερώσει καλύτερα.
Μισιρλού: Γοτ δε ΦΑΚ ΜΑΝ???? Που σκατά έμπλεξα? Τι να με θέλουν τωρά τούτοι? Εν άσχετο με τη δουλειά εκατάλαβά το επιτέλους!
έρχεται ο κύριος προωθησάκιας λένε κάτι μεταξύ τους, συνεννοούνται και μετά γυρίζουν σε μένα! 
Μισιρλού μου! Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα γιατί σου δίνετε η ευκαιρία να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα! Εσύ θα κάθεσε και τα λεφτά θα μαζεύονται! Με μόνο 1-2 ώρες δουλειά καθημερινά θα μπορείς να βγάζεις αρκετά χρήματα για το στεγαστικό σου!!!!
Μισιρλού: Κόψε τις μαλακίες και μπες στο ψητό!
Προωθησάκιας: Είμαστε από την εταιρεία τάδε. Παρέχει προϊόντα ομορφιάς για γυναίκες και όχι μόνο!
Μισιρλού: ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΕΙς ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΤΩΡΑ.....................................................................

         Ακολούθησε μια παρουσίαση 30 λεπτών , που μέσα μου να βράζω τζαι να επαναλαμβάνω: Με λένε μισιρλού και είμαι ψύχραιμη! Με λενε μισιρλού και είμαι ΨΥΧΡΑΙΜΗ!
     Ειλικρινά δεν ξέρω πως άντεξα, εγώ να τους λαλώ δεν μου αρέσκουν τούντα πράματα τζαι τζινοι να επιμένουν.. Το μόνο που πρέπει να κάμεις για να ξεκινήσεις είναι να παραγγείλεις προϊόντα αξίας 100 ευρώ τζαι μετά μια βασική παραγγελία τόσους πόντους, μιλούμε για 70 ευρώ κάθε μήνα! τζαι τα χρήματα έρχονται! Είναι αληθινά μια πολλά καλή πρόταση για εργασία, σίγουρα χρήματα σε έτσι δύσκολους καιρούς! 

       ΔΕΝ ΘΕΛΩ ! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ! Πως το λένε άνθρωπέ μου! Δεν μου αρέσει! Δεν γουστάρω! τζαι εσού κυρία χ έξερες με τζαι εχτές τζαι πας να με μπλέξεις σε έτσι καταστάσεις? έδωκα σου εγώ να πιστέψεις ότι μπορείς να με φέρεις σε έτσι δύσκολη θέση? Ερώτησες με αν θέλω; ψάρεψε με πρώτα τζαι ύστερις κάμνεις μου τζαι την διάλεξη σου. έκατσα τζιαμέ βιδωμένη πάστην καρέκλα να τους λέω ευγενικά δεν ενδιαφέρομαι, δεν θέλω, δεν είναι κάτι που με εκφράζει τζαι να μεν καταλαβαίνουν το φκιολί τους τζαι οι θκιό.ήθελα να κλαίω που το κακόν μου...

    Έτσι ειλικρινά επαρακάλουν να ήταν προξένιο!

12 σχόλια:

  1. χαχαχαχα τσ έλεος πκιον με τούντες "δουλειές" , προσωπικά σε έτσι περιπτώσεις γίνουμαι πολλά αγενής :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως πριν την παρουσίαση επίστευκα ότι εν αιρετικοί που εννα θέλουν να σε μυήσουν σε καμμιά σέκτα.
    Γιαξ. Προξενιό is much better.
    Ποιον εν το παπουτσάδικο*;;

    *ναι, λες τζιαι το παπουτσίτικο εν ακούεται πονηρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρεσε μου το σήμερα εν η τυχερή σου μέρα!
    Μαλλον εν για τον εαυτό του που το ελάλεν ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ κόλλησα στο παπουτσάδικο που βαράει διάλυση... το έλεξες?Έίναι καλό? Αν ναι, θέλω λεπτομέρειες μέσω mail.Pllllzzzzzzz.(Ο καθένας με τον πόνο του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1000 φορές προξενιό δεν λες τίποτα!!!

    Έπαθα την τζαι εγώ, δυο φορές μάλιστα, πελάτες στη προηγούμενη μου δουλεία εκλιάν μου ραντεβού σε café γιατί με συμπάθησαν και θέλανε να με γνωρίσουν καλύτερα και έτσι και άλλος πως…

    Tελικά ο ένας ήθελε να προωθώ cosmetics για άντρες και ο άλλος να με κάνει ασφαλιστή. Ήταν η πιο άβολες φάσεις της ζωής μου. Στον ένα αναγκάστηκα να του υψώσω και τον τόνο της φωνής μου για να καταλάβει και να με αφήσει ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το λοιπόν θηλυκά μου, αν είστε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου πρέπει να περάσετε από το κατάστημα αλλά λίγο δύσκολο να είστε από τα μέρη μου ε???? =) γόβες δέρμα 20ευρώ, πρέπει να ψώνισα το μισό μαγαζί (βασικά ότι είχε μείνει στο νούμερό μου το πήρα! μην έρθουν τα προξένια και με βρουν χωρίς καινούρ(γ)ιο παπούτσι!!!) μπάι δε γουέι αν είστε που τισ περιοχές μου λετ μι νόου!!!! έχω ένα θέμα με τα καταστήματα που βαρούν διάλυση τυγχαίνει τζαι ξαφρίζω τα !!! τωρά τελευταία λόγω κρίσης θέλω βοήθεια!! =)
    στο θέμα μας!!!! η όλη φάση είναι ότι εκατηγορούσαν μου μιαν άλλη σουηδική νομίζω εταιρεία που δουλεύει με σύστημα πυραμίδας το οποίο και καλά είναι παράνομο λες και οι ίδιοι δεν δουλεύουν με πυραμίδα απλά την ονομάζουν διαφορετικά!!!! επήραν με τζαι τελ απλά για να δουν τι αποφάσισα.. που το χάραμα του φου!!! πρέπει να ακούστηκα πολλά φοιτσιάρικη στο τελ γιατί εν μου δευτέρωσε κουβένα ο προωθησάκιας! αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλε καλά που δεν σου προξένεψε τσιε τον προωθησάκια! Ε φαντάστηκες? ουχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί περίπτωση κι αυτή! Να προσέχεις τον εαυτό σου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιτό να πούμε ότι εθκιέβαζα "παπουτσόσυκο" τζαι ήταν να σπάσω πού εν το νόημα τζαι χάννω το!

    Κατά τα άλλα τζι εγώ ενόμιζα έννα ήταν καμιά αίρεση, λολ! Τσιόφτεεεςςςς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα ντε, καλύτερα να ήταν προξενιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή